2023.04.14 21:50 istv2k Olvasottság: <100x
1

Top Cruise

A Top Gun: Maverick az 1986-os Top Gun című klasszikus film egy régóta várt folytatása, amelyet sok rajongó várakozással fogadott. A rendező, Joseph Kosinski és a főszereplő, Tom Cruise ígéretet tettek arra, hogy a film emlékezetes és izgalmas lesz, és egy olyan generáció számára hozza vissza azokat az érzéseket, amelyeket az első film adott nekik, [milyen generáció?]. Azonban, vajon sikerült-e a filmnek a klasszikus méltó folytatásává válnia?

A film története 34 évvel az első film után játszódik, és a történet középpontjában még mindig a légierő pilótái állnak. Tom Cruise ismét főszereplőként jelenik meg, aki ezúttal egy repülőgép-hordozó fedélzetén dolgozik, és a pilótákat készíti fel a küldetésekre. A történet középpontjában főként Miles Teller alakítása áll, aki Tom Cruise karakterének fiát játssza, és az iskola legjobb pilótájaként kerül be az elit Top Gun programba.

Top Cruise

A film látványvilága lenyűgöző. A repülőgépek és a csaták jelenetei valóban elképesztőek, és a film technikai részletei kiválóak. Azonban a filmnek megvan az a hibája, hogy túlságosan is az első filmre támaszkodik, és nem tesz hozzá semmi újat az eredeti történethez. Bár a karakterek újabb generációja és a modern technológia bevonása megkülönbözteti ezt a filmet az elsőtől, a cselekmény nagyon hasonlít az eredetihez, és a karakterek nem fejlődnek túl sokat a történet során.

A film egyik pozitívuma azonban, hogy a rendező és a forgatókönyvírók valóban érezhetően tiszteletben tartják az első film emlékét és annak kultuszát. A filmnek vannak emlékezetes jelenetei, amelyek megemlékeznek az első filmben látott pillanatokról, és a rajongók számára ismerősek lesznek.

Tom Cruise alakítása, ahogy az első részben is, kitűnő. Ő a film igazi vezéralakja, és ismét remekül adja elő a karaktere minden aspektusát, a humoros pillanatoktól az érzelmi jelenetekig. Miles Teller is nagyszerűen játszik, és remek kémia alakul ki a karaktere és Tom Cruise karaktere között.

akció | dráma

SkyShowtime (2023.02.14.)

A légierőnél töltött három évtizednyi szolgálat után Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) tesztpilótaként folytatja karrierjét. Nem akarja, hogy kitüntetésben részesítsék,... több»

1