Nem a legjobb filmje Bruce Leenek, de első rendezésnek és forgatókönyvnek remek volt (nem gondoltam volna, hogy ilyen hatalmas poénokat képes volt kitalálni a világ egyik legnagyobb harcművésze), kivált akkoriban. Azon túl, hogy egy páratlan embert és harcművészt veszített el a világ Lee halálával, szerintem egy szárnyait bontogató rendezőzsenivel is kevesebb lett a filmszakma.
A bunyók a többi filmjében valahogy látványosabbak és keményebbek voltak, de Lee itt is mindenkit lenyűgöz a tudásával, a gyorsaságával pedig még inkább.
Nem a legjobb filmje Bruce Leenek, de első rendezésnek és forgatókönyvnek remek volt (nem gondoltam volna, hogy ilyen hatalmas poénokat képes volt kitalálni a világ egyik legnagyobb harcművésze), kivált akkoriban. Azon túl, hogy egy páratlan embert és harcművészt veszített el a világ Lee halálával, szerintem egy szárnyait bontogató rendezőzsenivel is kevesebb lett a filmszakma. A bunyók a többi filmjében valahogy látványosabbak és keményebbek voltak, de Lee itt is mindenkit lenyűgöz a tudásával, a gyorsaságával pedig még inkább.