2017.07.13 21:35 MMcFly2015 Olvasottság: <100x
2

Folytatást!

Rajongója vagyok az előző két résznek, így magas elvárással indultam. Le kell szögezni, hogy a róla megjelent előzetesek kicsit becsapósak, elég pörgős tempót diktál, de maga a film inkább lett egy kemény történetmesélés, és egy nagyon jól működő erős dráma. De ettől véletlenül sem kell eltántorodni. Gyönyörűen lezárja, ezt a történetet, méltó darabja az előzmény trilógiának.

Két piszok erős karaktert állítottak egymással szembe. Ceasar tekintete, vonásai és minden mozdulata itt a legkidolgozottabb (egyébként ezt az összes majomról el lehet mondani). Fantasztikus, amit megenged a technika 2017-re egy filmnél. Woody Harrelsont ritkán látni ennyire kemény szerepben, de minden jelenetén érezni a feszültséget, és mikor elmagyarázza tettének miértjét, a talán legkomolyabb és legdurvább párbeszéd a filmben.

Folytatást!

Nem piszkál bele az 1968-as eredeti alkotásba, sőt rengeteget tesz hozzá. Sok mindent megmagyaráz, például, hogy miért némák az emberek, hogyan kerültek a majmok abba a sivatagi környezetbe. Sok utalás van a film során, ami rajongóknak beindítja a fantáziáját. A lezárása szívszorító - le esett az állam, hogy hozták össze ennyire jól előzményként ezt az egészet. A trilógia darabjaiból egyik sem hasonlít stílusjegyileg, de az biztos, hogy drámailag ez a legerősebb, és a tempóját tekintve is lassúbb mint az előző. Komoly film lett - minimális (néha talán oda nem illő) poénnal, és egy érdekes irányból közelít meg egy háborút. a hírt, hogy a rendező tervez folytatást. Személy szerint én örülnék neki, sok mindennel lehetne foglalkozni, ami még közelebb visz a klasszikus - szenzációs eredetihez!

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok... több»

2