Közösség

Vélemény:

80 Doktor Strange

(2016)

Multiverzumok között!

Erik Csok   2023.12.27 22:44
0

Kedvet kaptam jó ideje újranézni ezt a filmet, ugyanis nagyon tetszik ez a film, nagyon szeretem is, és egyik legjobb Marvel-film szerintem. Szerintem minden klappol benne. Nagyon jó és érdekes a történet, nagyon izgalmas, és a látvány is valami elképesztő, és a színvilága is a filmnek csillagos ötös, komolyan mondom. Doctor Strange karaktere jól ki van dolgozva, egy kis idő kell, hogy az ember megkedvelje, mert az elején nem annyira szimpatikus a karakter. A színészek is nagyon jók, mindenki! Benedict Cumberbatch erre a szerepre született, jobb színészt nála nem is találhattak volna. Emellett nagyon örülök annak is, hogy két kedvelt színészem (pontosabban egyik egy színésznő) is játszik benne, Rachel McAdams és Mads Mikkelsen, aki gonosz szerepben brillírozik. Valamint, ez nem egy tipikus Marvel-film, másfajta, de itt volt az, hogy a Marvel kipróbált valamit újat, és a Doctor Strange-dzsel ezt nagyon jól ki is használták, mert ez a film szerintem még annak is tetszeni fog, aki nem nagy Marvel-fan, mert tényleg egy újfajta történetet és stílust kap a néző, ez pedig csak jó!