2020.12.10 16:09 Yosihiro Olvasottság: 721x
1

Zuhog az eső

Ha valaki szereti a vizet, ezt ki ne hagyja! Ennyi vizet egy filmben – azt hiszem – ritkán lát az ember. Maga a történet akár szárazon is játszódhatott volna, de nem, épp vízzel kombinálták. Szóval igazából nem rossz a megközelítés. A történések fel vannak építve, és a további szereplők is jól csatlakoznak a történethez. A látvány már annyira nem kimagasló, de azért élvezhető. Volt olyan pont, ahol igazából lehet izgulni, és olyan is, ahol teljesen nevetséges szituáció volt.

Összességében a film forgatókönyve jó, a rendezés már nem annyira, voltak pontok, ahol szerintem sokkal jobb kellett volna, hogy legyen. A szereplőket nem osztályzom, és nem emelek ki senkit, mert szerintem a forgatókönyv alapján hozzák a tőlük elvárhatót, pluszt viszont nem adtak bele a filmbe. A hangi és képi effektek gyengébbek lettek. Ami kimarad a filmből, az érzelmek; nagyon pici romantikát kapunk, egy kis komédiát és pici akciót. Ha ezt összegyúrom, akkor a közepes osztályzat, ami megfelel erre a filmre, pedig ez sokkal jobb is lehetett volna.

Zuhog az eső

A romantika vagy a szerelem kibontakozása plusz a filmben, hiszen egymás életét mentik meg a hősök. A legvége is pozitív, ez mindenképp szerencsés befejezés ennek a filmnek, de egy folytatást megért volna. Igazából katasztrófafilmnek is beillik, de az akciót sem hagyták ki belőle; ugyan nem emelkedik nagyon magasra talán a "víz szintje", ezen azért csiszolhattak volna. Igazi érzelmek a filmben szinte semmi, csupán a bimbózó kapcsolatnak örülhetünk, és az öregek, akik mutatnak valamit arról, miért is érdemes élni.

Szóval kapunk egy nem rossz filmet, és ha vége, hiányérzetünk marad. Igazából megnézhető, nem unalmas, bár kicsit kiszámítható, de nem fogunk unatkozni rajta. Ajánlom mindenkinek, szerintem egy próbát megér. Üdv, Yosi

56 Vízözön  (1998)

akció | dráma | katasztrófafilm | krimi | thriller

A Vízözön című katasztrófafilmben váratlan vízáradat zúdul egy amerikai városra, melynek következtében egy pénzszállító autó lerobban. Elszánt bűnözők kihasználják a... több»

1