2023.12.30 13:46 Juki-onna Olvasottság: <100x
1

Férfiaknak, tanmese azoknak, akik kifelé kacsingatnak a valaha jól működő házasságukból, és nem szép a történet vége

Nem igazán tudok pártatlanul írni a filmmel kapcsolatban, hiszen nő vagyok a szó legszorosabb értelmében. Elnézést kérek előre is a párkapcsolatokról szóló véleményem miatt. Sosem értettem, hogy a mai „divatot” követve a férfiak miért dobják el a valaha működő házasságukat egy bizonytalan, ám „most” gyönyörűnek látszó új kapcsolat reményében. Úgy vélik, hogy „na most” egy fiatalabb nő mellet megtalálják a fiatalságukat és a boldogságot? Nem feltétlenül, sőt a többség pórul jár.

Elnézést, hogy a filmmel kapcsolatban a személyes érzéseimet is beleviszem, de engem mindig felháborít és felzaklat, amikor egy valaha boldog kapcsolat tönkremegy. Persze én is voltam szárnyaszegett, és én is voltam néha bűnös, de sokra értékelem azokat a párkapcsolatokat, amelyek a nehézségek ellenére is működnek, és mind a két fél dolgozik azon, hogy jobb legyen. Nem szabad feladni, dolgozni kell rajta, nem is keveset. Egy kapcsolat nem lesz csak úgy magától jó, sok munka és kompromisszum kell hozzá.

Férfiaknak, tanmese azoknak, akik kifelé kacsingatnak a valaha jól működő házasságukból, és nem szép a történet vége

Ne adjuk fel! Próbáljuk meg a pozitív oldaláról megközelíteni a problémákat, még ha nehéz is. Kis odafigyelés, egy kis szeretet. Persze van, amikor már ez nem elég, de a kommunikáció sokat segíthet ezen. Ne zárkózzunk el a társunktól. Ez a film tökéletesen bemutatja, hogy milyen, amikor a férfi keresi az igaz szerelmet. A film bekúszik a bőrünk alá, és nem igazán tudunk tőle szabadulni. Még nőként is nehéz megemészteni a látottakat. Lena (Mädchen Amick, akit a Twin Peaksben ismerhettünk meg) játssza a szívtelen és rideg új feleség szerepét, nem is akárhogy. Kiráz tőle a hideg! Nagyon jól áll neki ez a szerep. Még a férj, aki keresi a „nagy szerelemet”, James Spader, a boldogságot kereső elvált férfi, aki azt hitte, hogy megfiatalodik egy ilyen szép nő oldalán. Amit keresünk, az bennünk veszett el. Tehát jó lesz, ha egy kicsit dolgozunk a kapcsolatainkon, mert lehet, hogy másnál sem találjuk meg azt, amit keresünk, és örülhetünk, ha meg tudjuk menteni a bundánkat. A film végét összecsapták, de attól még hatásos.

dráma | misztikus | thriller

Lena szép, érzéki, rejtélyes és észveszejtően vonzó. Ő testesíti meg az ideális nőt Ray számára, aki jóllehet jóképű, megnyerő, sikeres és egy jól menő cég... több»

1