70% 63 szavazat
Álmaim asszonya

Álmaim asszonya

Dream Lover
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
17
Szereplők (17)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
stif  
Mädchen Amick
James Spader
Mädchen Amick
James Spader
Mädchen Amick
Mädchen Amick
Mädchen Amick
James Spader
Mädchen Amick
James Spader
Kathleen York
Larry Miller
James Spader
Larry Miller
James Spader
Mädchen Amick
James Spader

FILMINFÓ

Lena szép, érzéki, rejtélyes és észveszejtően vonzó. Ő testesíti meg az ideális nőt Ray számára, aki jóllehet jóképű, megnyerő, sikeres és egy jól menő cég tulajdonosa, de csak most kezd magához térni a válás utáni sokkból. Az újdonsült házaspár hamarosan büszkén vallhatja magát egy gyönyörű kisgyerek két boldog szülőjének, és látszólag minden a legnagyobb rendben... amikor hirtelen feléled a gyanú. Kicsoda Lena valójában? Honnan jött? Mi a múltja? Elkövetett valamit? Ray ráébred, voltaképpen semmit sem tud a nőről. Végül is kit vett feleségül?

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1995.05.18.
 
2023.12.31 Kinga Kecskeméti

legújabb vélemény

Mire gondolt a rendező?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az esélytelenek nyugalmával néztem végig a filmet, mert belőlem nem azt váltotta ki, amit kellett volna. Nekem az első perctől kezdve nem volt szimpatikus a csábos mosolyú, jólfésült James Spader, mert valahogy végig olyan kifejezéstelennek éreztem a tekintetét. Lena meg amennyire gyönyörű volt, legalább annyira szomorú is, egyáltalán nem éreztem őt a nagy intrikusnak, avagy a végzet asszonyának, inkább egy meg nem értett, unatkozó feleségnek, aki ráadásul lelkileg sérült. Esküszöm, néha meg is sajnáltam. Nem értem, egyáltalán mit is akart a rendező ezzel az egésszel, számomra nagyon férfipárti színezete volt a filmnek. Úgy látszik, a nőkből meg csak két fajtát ismer, a hűséges, odaadót, aki még váláskor is babusgatja a férjecskéjét, a másik meg az érzéketlen végzet asszonya. Háát a nők ennél jóval összetettebbek. Gondolom, sejtette is rendező, hogy nem ilyen egyszerű a képletünk, ezért aztán gyorsan eltette láb alól a „delikvenst”, hogy ne kelljen rajtunk – nőkön – sokat agyalnia. Bocs, ezt nem bírtam kihagyni.

0
 
2023.12.30 Juki-onna

Férfiaknak, tanmese azoknak, akik kifelé kacsingatnak a valaha jól működő házasságukból, és nem szép a történet vége

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem igazán tudok pártatlanul írni a filmmel kapcsolatban, hiszen nő vagyok a szó legszorosabb értelmében. Elnézést kérek előre is a párkapcsolatokról szóló véleményem miatt. Sosem értettem, hogy a mai „divatot” követve a férfiak miért dobják el a val... Teljes kritika

1
 
2016.07.17 stif

Egyszerűen félelmetes és félelmetesen egyszerű alkotás, amivel szerintem még egy darabig nem fogunk tudni mit kezdeni, hiába telet el annyi idő a megjelenése óta. Van ebben a filmben valami, ami igazán különlegessé teszi, ugyanakkor egy kissé összecsapottnak is érzem.

1
 
2015.03.24 KATE

Nekem nagyon tetszett az egész elképzelés, Spader alakítása vérfagyasztóan zseniális volt, ám a végkifejlet szerintem borzasztóan összecsapott lett végül. Hát, nem tudom mit történt, de egyszerűen hiányérzetem maradt az egész film után.

1
 
2017.10.26 bahhama

Többször nem néznem meg, de egyszer nem volt ez olyan rossz film.

0

A film összbevétele 256 264 dollár volt (imdb.com).

#1