2016.10.03 22:44 moov18 Olvasottság: <100x
0

Egyszer nézhető kategória

Imádom a Bűn éjszakája filmeket. Rendkívül egyedi, sajátos atmoszféra jellemzi az alkotásokat, többek közt ezt is. Ráadásul mindig sikerül fokozatosan durvábbat, erőszakosabbat elénk tárni, mindig sikerül valamivel meglepniük a készítőknek. Most sem volt másként, bár ezt a politikai töltetet nem igen favorizálom.

Az első és második részben a "civil emberek" sorsa jóval életszerűbb volt. Számomra legalábbis jóval érdekfeszítőbb volt az, hogy egy átlag amerikai család miként vészeli át a Megtisztulás éjszakáját, mintsem miként tudjuk menekíteni a Szenátor asszonyt. Mert ez másról nem szólt kérem szépen. Természetesen voltak visszatérő arcok is a gárdában már ami a szereplőket illeti.

Egyszer nézhető kategória

A játékidő pedig túl volt nyújtva a kelleténél. Néhol kissé erőltetett jelenetekkel is találkoztam. Érződött, hogy a készítők nagyon a látványra mennek. Lángoló holttest az úton mellette pedig dudorászó nénike, giotin/nyaktiló általi kivégzés a nyílt utcán, tizenéves fruskák fűrészekkel egyéb kínzóeszközökkel felszerelkezve úgy, hogy a háttérben Miley Cyrus - Party in the USA című slágere bömbölt (ezen mosolyogtam). Röviden tömören: egyszer nézhető kategória. Aki látta az előző részeket nyilván ezt is megtekinti majd. Vesztenivaló nincs vele, sőt akár még kedvelni is lehet, nekem viszont kicsit már erős volt ez a "menekítsük a szenátor asszonyt" köntös. Spoiler!!! Azért reménykedtem, hogy a végén nem a mi kis Szenátorunk fog győzedelmeskedni, ugyanis ez azt jelenti, hogy nincs több Megtisztulás éjszakája. Vagy?!

akció | horror | sci-fi | thriller

Két éve annak, hogy Leo Barnes (Frank Grillo) nem állt bosszút az őt ért sérelmekért a Megtisztulás Éjszakájának alkalmával. Napjainkban Charlie Roan (Elizabeth Mitchell)... több»

0