Közösség

Vélemény:

56 Kicsinyítés

(2017)

Kicsinyítés

jake_green   2018.03.20 09:18
0

NE! NE! NE! Ne nézd meg a filmet kérlek, téged is be fog csapni, hogy ez egy scifi és aranyos,és stb., de Te ne hagyd magad! Legyél okosabb mint én. OMG - a film egy rendezői hullámvasút. És folyamatosan hányingered lesz rajta.... elkezdődik egy relatív érdekes felvetés, egy új világ felvázolása...ami kb. a felétől átcsap teljes enerváltságba és érdektelenségbe, és nem tudom máshogy írni "idegesítőzésbe". Matt Damon súlyosan alul teljesít...Christoph Waltz nem tud nem profin játszani. Még ebből a semmitmondó jelentéktelen mellékszerepből is kikanyarintja azt, hogy a gyakorlatilag az Ő MELLÉKSZEREPÉNEK SZÍNÉSZI JÁTÉKA AZ EGYETLEN ÉLVEZHETŐ EBBEN A FILMBEN. Ahogy egyre halad előre a film, egyre terjedt el bennem a fizikai fájdalom. Főleg az utolsó 1/3-ad. Uh de fájt... Mit hiányoltam : nem hoztak ki semmi érdekeset a történetből, ami akár csak egy kicsit is más lett volna mint a normál-méretűen világa. Az elején oké, hogy elmondják hogy olcsóbb, de kb. ennyi...!!!! MIÉRT? Hát hogy van az, hogy még a szúnyogtól is félni kell =(miért csak mondják, miért nem látjuk)...miért nem folyik legalább csak egy kicsi vér benne. Miért egy rohadt klímaváltozás miatt kell a végén annak történnie ami történt...ez komoly?!?!? Annyira kiábrándító! ALEXANDER PAYNE - soha többé nem nézek meg olyan filmet, amit te írtál és rendeztél. felkerültél a feketelistámra.