Közösség

Vélemény:

73 Végső állomás 5.

(2011)

A halál gyengébb előzménye.

Krisz361   2025.05.11 16:33
0

Egy hosszú főcím után egy csapatépítő tréningre induló brigáddal nyitunk. Aktuális látnokunk meglátja, hogy a híd, amin a buszuk átmegy, le fog szakadni. Ezért balhézik, páran túlélik. Itt az első rész után főhősünk szintén gyanús a szerveknek. :) A nagykönyv szerint a túlélők elkezdenek hullani. Tony Todd pedig ott somfordál a háttérben. Mond egy új megoldást a halál ellen, miszerint öljenek meg valakit, amivel kiváltják az életüket. :) A feka srác meg is teszi egy melóssal (a végén kiderül, hogy nem sokra ment vele, mert amúgy is meghalt volna). A látnok haverja meg a szöszi csajt hibáztatja. (Ez nem újdonság, mert a 3. rész óta mindig megkattan valaki.) De itt a csavar: a látnok halt meg előbb, és nem derült ki, mi lett vele. Azt hiszik, túlélte. Ezért bekattan, és végezni akar vele. Megöl egy nyomozót, majd őt öli meg a látnok. Már megkönnyebbülve indulnak repcsivel Párizsba, és bumm, egy cameóval az első részből leleplezik, hogy ez egy előzményfilm. :) Én egy közepest adok neki. Mikor megkezdtem, még le akartam pontozni, de a film második fele mentette a dolgot.