2017.07.06 09:44 MMcFly2015 Olvasottság: <100x
0

Gru még mindig szórakoztató

A Gru első részét lehetetlen nem szeretni, viszont a második nálam már nem ütötte meg ugyanazt a szintet, így a harmadik rész kapcsán egyáltalán nem voltak nagy elvárásaim. Tévedtem. Bár nem éri utol az első film varázsát, de jócskán felülmúlja a másodikat, és sokkal szórakoztatóbb lett, mint vártam.

Balthazar Bratt nyitánya egyből berántott: a '80-as évek hangulata, a karakter dizájnja és a jelenetei minden alkalommal nevetésre késztettek. A főgonosz simán viszi a show-t. Az előzetesből már ismert csavar – miszerint Grunak van egy ikertestvére – elsőre tűnhet sablonosnak, de meglepően jól működik. A kettős dinamikája szépen kitölti a játékidőt, és rengeteg poén születik a kettejük közti különbségekből. Ráadásul a film végén ezzel a szállal ügyesen előkészítenek egy esetleges negyedik részt is, amit én személy szerint már várok.

Gru még mindig szórakoztató

A minyonok továbbra is jópofák, de a saját filmjük túl sok volt belőlük – itt viszont pont annyit szerepelnek, amennyit kell: körülbelül 15-20 perc erejéig, de akkor teljes gőzzel hozzák a röhögést. Mély mondanivalót, karakterdrámát vagy érzelmi töltetet nem igazán kapunk – ez most egy tisztán bohóckodásra kihegyezett másfél óra, amit kicsik és nagyok egyaránt végigröhögnek. Felnőtt fejjel is remekül szórakoztam, még úgy is, hogy nem vagyok célközönség.

Bízom benne, hogy a sorozat megőrzi ezt a szintet, és nem csúszik le, mint ahogy azt a Shrek vagy a Jégkorszak esetében láttuk. Ez most telitalálat lett, pont olyan arányban hozta a nosztalgiát, humort és látványt, ahogy kell.

77 Gru 3  (2017)

animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és... több»

0