2018.03.18 18:38 Diesel Olvasottság: 155x
0

Ajánlott moziban nézni

Moziban szívesebben megnéztem volna bár így sem volt rossz. Bár a látvány miatt talán jobb lett volna. Semmiképpen nem nevezném se thrillernek se horrornak. Ez a film igazából egy mélyebb gondolatú dráma némi sci-fi elemekkel dúsítva.

Maga a történet elgondolása nem lett volna rossz. Viszont a történet kivitelezése egy picit kicsapongóra sikeredett. A történet elején bedobnak minket a mély vízbe. Klisé sztori - amerikai katona férj bevetés közben eltűnik, eközben az egyetemen oktató feleség igyekszik feldolgozni a gyászt a maga módján.

Ajánlott moziban nézni

Ezután lényegében a biológus hölgyet a kormány elhurcolja (Kb. ez is lehetett volna: "Gyere Gizi és tegyél rendet, te mented meg a világot)... A képzett katonai alakulatot lényegében elnyeri a "vibrálás", de a biológus hölgy egymaga felszámolja az egész cuccost. A színészi játékok nekem személy szerint egyáltalán nem tetszettek.. Az őrmester férj (Oscar Isaac) színészi játéka verte ki nálam a biztosítékot. Nem szerepelt sokat, de a mimikátlan érzelem mentes férj alakításán kívül nem sokat tudott felmutatni. Az egész színészi alakítást olyan ridegnek éreztem - bár lehet ez volt a cél. Ezektől a negatív dolgoktól eltekintve a film alap története érdekes, és elgondolkodtató. Látványos és kidolgozott volt. Van egy érdekes drámai hangulata. Igazából a film vége tetszett a legjobban az meghökkentőre sikeredett. A rendező a film végén egyértelműen nyitva hagyta a kaput egy esetleges folytatásra. Kíváncsian várom hogy lesz-e ha igen akkor azt is megnézem.

71 Expedíció  (2018)

dráma | horror | kaland | misztikus | sci-fi | thriller

Az izgalmas történet egy biológusnőről szól, aki csatlakozik egy csak nőkből álló expedícióhoz az X Térségbe - egy titokzatos vadonba Florida déli végén, melyet lezárt a... több»

0