2018.06.04 14:33 ionlywearblack Olvasottság: <100x
0

Még több ilyet!

Tavaly már láttam a filmet, viszont a Deadpool 2 felidézte bennem a kissrác alakítását, így hát újra elmerültem ebben az alkotásban. Maga a film annyira, különleges egyszerűen nem lehet róla rosszat mondani. Ricky (Julian Dennison) lesújtó története, érzelmileg megterheli a nézőt, mégis a rengeteg poén ellensúlyozza a drámai hatásokat.

Ricky bűne, hogy kukákat gyújtogat, köpköd, köveket hajigál, így a rossz gyerek bélyeggel nem kell egy családnak se. Így kerül főhősünk a kissé elszigetelten élő idős házaspár farmjára. A kisfiú hamar megszereti sokadik új családját, azonban az események rossz irányba fordulnak és menekülnie kell a hatóságok elől. A hatóság egyedüli célja az elhagyatott gyerekek begyűjtése, onnantól kezdve leveszi kezét az elárvult fiatalokról, akik maximum egymástól remélhetnek megértést és szeretetet. "I'll never stop running!" Ricky szinte saját magától menekül, múltja az egész személyiségére rányomta bélyegét. Hec (Sam Neill) kiválóan illik a távolságtartó apa szerepébe, aki kiábrándulva a társadalomból a természetben találta meg önmagát.

Még több ilyet!

A kisfiú rájön az egyedüli lehetőség, ha megpróbál újra bízni az emberiségben, esetünkben egy adott személyben. Minden ember másféleképpen éli meg a magányt, a két főszereplő érzései szívbemarkolóak. Ricky ezen mondása nagyban érzékelteti kire számíthat: "Ricky town, population... Ricky". Hec és Ricky a saját démonaitól menekül, miközben lélegzetelállítóan gyönyörű új-zélandi tájakat járnak be. Változatos kalandokba csöppennek, a két karakter mélységesen emberi szépen kidolgozott. A történet egy kerek egész, a hangulatot fokozza, hogy fejezetekre van osztva a mozi. Aki végignézi a filmet, mindenképpen a hatása alá kerül. Még több ilyen alkotást!

dráma | kaland | vígjáték

Ricky, a dacos városi kölyök új nevelőszülőkhöz kerül, Új-Zéland vadregényes tájaira. A kezelhetetlen srác a kissé furcsa, de szeretetteljes Bella néni és új kutyája,... több»

0