2018.04.29 11:04 MMcFly2015 Olvasottság: <100x
2

Egyszerűen tökéletes

Egyszerűen zseniális. Maga az a tény, hogy egy több szálon futó szuperhősfilm képes volt ilyen hatást kiváltani belőlem... Egy hónapom ráment, hogy a 2008 óta bemutatott MFU darabjait megnézzem kronológiai sorrendben, rákészülve ezzel a Végtelen háborúra. Talán ezért is erősödött meg bennem a látottaktól az élmény, mert egyszerűen csodálatra méltó, amilyen precízen és jól működően összeértek az eddig látottak. Beérett a gyümölcs, végre minden film szerepet kapott és eljutottunk idáig.

Az utóbbi filmekben (Thor: Ragnarök és a Pókember: Hazatérés) számomra már túl tolták a poénkodást, mégis ebben a filmben amit kaptunk mind működött. Könnyeimet törölgettem a beszólásoktól, szerintem a 17 eddigi filmben a humor ennyire nem volt kifogástalan.

Egyszerűen tökéletes

A film elég időt szán - sőt főszereplővé teszi, a főgonoszt: Thanost. Ilyet is ritkán látni egy képregény filmben, hogy ennyire megismered a negatív figura érzéseit, végig követed az elszántságát, és igen; itt-ott még meg is sajnálod. A gyenge pillanataival még képesek velem ,,megszerettetni" az ellenséget.

Ebben a filmben kis túlzással, de megvan MINDEN, amiért egy felnőtt ember szeret moziba járni. Piszkosul látványos környezet, erősen betalált humor és nem utolsó sorban az a dráma, amit elénk tárnak. Ki hitte volna még a Vasember trilógiák után, vagy az eddig látott Tom Holland-féle pókemberről, hogy még láthatunk ilyen közös drámai jelenetet, mint itt.

Szintén a filmet dicséri, hogy a játékidő ellenére elröppent az idő. Annyira magával szippantott ez az egész világ, hogy szó szerint minden percét élveztem. Aki követte az eddigi Bosszúállók filmet, az biztos, hogy rajongani fog az új filmért.

akció | kaland | sci-fi

A Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek... több»

2