2018.11.15 22:20 Az amatőr Olvasottság: <100x
0

Az előzmèny előzmènye

Ezen a filmen már eléggé érződött,hogy a profithajhászás miatt nyújtották el ennyire.A sztorit nem nagyon viszi előre, inkább csak kibontja a mellékszálak mellékszálait. Ez már abban is megnyilvánul, hogy inkább csak a mellékszereplők kaptak komolyabb hangsúlyt a történetben. Ennek ellenére szerintem nagyon élvezetes és szerethető volt. A színészi alakítások némely szereplőnél nagyon nagy hatásúra sikerültek.

Johnny Depp bámulatosan átbírta adni a vásznon Grindelwald meggyőző erejét és velejéig való romlottságát, valamint azt az óriási hataloméhséget, ami a filmben Grindelwald karakterét leginkább jellemzi. A másik nagy hatású alakítás egy kevésbé ismert színésznőé Zoë Kravitzé volt Leta Lestrange szerepében. Szinte azonnal elnyeri a nézők rokonszenvét bájosan megnyerő játékával a viszontagságos előéletű mára már felnőtt erős és határozott boszorkány megformálása közben. Nekem személy szerint talán az ő karaktere tetszett legjobban a filmben.

Az előzmèny előzmènye

Persze ott volt még Jude Law is a fiatal Dumbledore szerepében, ami szintén magával ragadó volt számomra. Jude Law pontosan azt hozta Dumbledoreként, amit az eddig felépített karakter alapján várhattunk. Teljesen elbírta varázsolni a nézőt, végig karakterhű tudott maradni a játéka.Igazából csak a jellegtelen befejezés okozott csalódást,meg az előző részben már megismert négyes viszonylag gyenge alakítása.Eddie Redmayne még úgy-ahogy megállta a helyét az állatbolond varázsló szerepében, bár kaphatott volna a sztori egy kicsit erősebb főhőst is, ám Tina és Queenie párosának játéka meglepően gyatra volt. Az is igaz mondjuk, hogy csak nagyon kicsi játékidő jutott nekik az egészben így aztán a testvérpár egyik tagja sem bírt kellően kibontakozni. Dan Fogler pedig már-már erőltetetten, de azért viccesen hozta a kötelezőt Jacob Kowalski a gyámoltalan mugli szerepében.Összességében a Grindelwald bűntettei egy újabb élvezetes és varázslatos kaland volt a mágia világában, ám ezúttal kicsit túlságosan elnyújtották a több profit reményében.

családi | fantasy | kaland

A Legendás állatok és megfigyelésük 2 története 1927-ben veszi majd fel a fonalat, néhány hónappal azt követően, hogy sikerült foglyul ejtenie a sötét varázslót, Gellert... több»

0