2020.06.06 17:16 supermario4ever Olvasottság: <100x
0

És tényleg csillag született

Erre a filmre elsősorban Lady Gaga miatt voltam kíváncsi, ugyanis amit énekesnőként művel, azt undorítónak tartom. A dalai is szörnyűk, ahogy megnyilvánul a médiában, hasonlóképp. De amikor megláttam a plakátokat, és egy teljesen új, emberi arcát mutatta meg, nagyon kíváncsivá tett. És tényleg fantasztikus!

Azért tartottam fontosnak kiemelni ezt, mert azt gondolom, hogy ez a film fontos volt Lady Gagának, hogy egy olyan közönséget is megszólítson, aki esetleg nem annyira jártas a mai zenékben, ezáltal eljusson hozzájuk is.

És tényleg csillag született

A film csodálatosan mutatja a már befutott, egyben lezüllött zenész és a feltörekvő énekesnő kapcsolatát, annak minden nehézségével. Nagyon tetszett, hogy nem idealizálta túl a szerelmet: megmutatta, hogy attól, hogy valaki együtt lehet azzal, akit tiszta szívből szeret, azzal még a démonai ugyanúgy megmaradnak benne, ugyanúgy meg kell vívnia a belső harcát. Ennek következtében a páros sok nehézségen megy át. Mindig egymásra találnak, de valahogy mégsem...

A vége miatt nem kapja meg a maximális értékelést, hogy nem beszélnek nyíltan arról, hogy mi történt Jacksonnal, amikor annyira nyilvánvaló. Hollywoodban még mindig szégyen a halál: ne beszéljünk róla, rejtsük el. Pedig a halál is az élet része. Ráadásul a megemlékezés sem tetszett, mert Ally, Jackson felesége valami színházban lépett fel, és ott énekelte fel az emlékdalt, amikor Jackson rockzenész volt...

A színészi alakítások viszont nagyon jók voltak, Lady Gaga számomra itt bizonyította be, hogy van hangja, és színésznőként sem utolsó. Számomra itt kezdődött és egyben fejeződött be a karrierje.

dráma | romantikus | zenés

Bradley Cooper egy jól ismert történetet dolgoz fel a showbiznisz kegyetlen és kiszámíthatatlan világáról. A valaha híres Jackson Maine csillaga leáldozóban van: a férfi... több»

0