Nagyon aranyos kis film lett. Nem gondoltam volna hogy ez ennyire le fog kötni, és hogy ennyire tetszeni fog, de kellemeset csalódtam, örülök így utólag hogy belevágtam. A története eléggé egyszerű, semmi bonyolult nincs benne, de talán ezért is annyira szerethető, meg természetesen a kis nyusziktól, akik nagyon szépen ki lettek alakítva, és nagyszerű szórakozást nyújtottak a film elejétől a végéig. Nagyon jókat nevettem rajtuk.
Domhnall Gleeson és Rose Byrne alakítása is nagyon jóra sikeredett.
Összességében egy nagyon jó kis családi film, amely kellemes kikapcsolódást nyújt bárkinek, nem csak gyerekeknek.
Nagyon aranyos kis film lett. Nem gondoltam volna hogy ez ennyire le fog kötni, és hogy ennyire tetszeni fog, de kellemeset csalódtam, örülök így utólag hogy belevágtam. A története eléggé egyszerű, semmi bonyolult nincs benne, de talán ezért is annyira szerethető, meg természetesen a kis nyusziktól, akik nagyon szépen ki lettek alakítva, és nagyszerű szórakozást nyújtottak a film elejétől a végéig. Nagyon jókat nevettem rajtuk. Domhnall Gleeson és Rose Byrne alakítása is nagyon jóra sikeredett. Összességében egy nagyon jó kis családi film, amely kellemes kikapcsolódást nyújt bárkinek, nem csak gyerekeknek.