2018.12.19 21:45 indingo Olvasottság: 376x
1

Ben helyzete

Ben Stillertől mindig valami humoros történetet kapunk. A Bred helyzete egy merőben más film. Nagyon lelkizős, elgondolkodtató. A középpontban egy közel ötven éves fickóval aki teljesen elégedetlen az életével. Nincsenek ambíciói és teljesen szerencsétlennek érzi magát. Aki érzett már így az át tudja érzeni a filmet. Sokszor visszagondol a múltra, a régi barátaira és kapcsolataira. Mit lehetett volna máshogy csinálni. Átgondolja a jelenét, az őt körülvevő személyeket.

Keserűséggel tölti el, hogy a régi barátok mind vitték valamire, ismert emberek, míg ő egy közép-osztálybéli fickó. A régi kapcsolatok megszakadtak, de ha egy baráti segítségre van szükség ott vannak. Sokszor rossz gondolatok kerítik hatalmába a főhőst, amelyet egy zavaró és sértő zenei aláfestés követ. Unalmas és egyhangúnak hitt élete csalódottsággal tölti el és történeteket sző a barátokról, családtagokról. Nekik mindenük megvan, őket mindenki szereti és felnéz rájuk és ami a legfontosabb boldogok. Sokszor maga is beleképzeli magát egy helyzetbe, mi lenne ha ő lenne sikeres, hol tartana most az életben. Fia jövőjével kapcsolatban kezdetben derűsen látja a jövőt.

Ben helyzete

Egy sikeres fiatalembert lát, majd megjelennek a rossz gondolatok is, ahol a jövőben már egy nagyképű, szüleit lenéző művészt lát. Átgondolja azokat az állomásokat, amelyet elvezettek oda amik eredményeképpen most ott tart ahol. Mások hibáztak vagy ő maga tehet róla? A főszereplő szeme lassan kinyílik és rádöbben, hogy nem is olyan rossz az élete mint ő azt évekig gondolta. Egy boldog és szerető család tagja. Van egy tehetséges fia és egy gyönyörű felesége. Van fedél a fejük felett és van mit enniük és mindannyian egészségesek. És mindezekre egy huszonéves hívja fel a figyelmét. A rossz gondolatok körüli fülsértő zenét, felváltja egy fülbemászó fuvola és hegedű szó.

dráma | vígjáték | zenés

Brad, a szerető édesapa a keleti partra utazik fiával, hogy a pályaválasztás előtt ellátogassanak a menő egyetemekre. Itt aztán Brad találkozik rég nem látott cimborájával,... több»

1