Közösség

Vélemény:

69 Deadpool & Rozsomák

(2024)

Nézhetetlen kategória

Jager   2024.07.30 10:19
6

Nagy ritkaság, ha én egy filmről kijövök a vége előtt (ilyen volt a Barbie, a Godzilla Kong ellen, a Legendás állatok: Dumbledore titkai vagy a Thor: Szerelem és mennydörgés), pláne akkor ritka ez a reakció tőlem, ha magát a franchise-t meg különben szeretem, de a legújabb Deadpool-filmmel sajnos pont ez történt. Még a legeleje elment azzal, hogy Deadpool átlagéletet él, majd megtalálja Rozsomák maradványait (adamantium csontváz), és még az sem volt vészes, a dimenziók szemétdombjára száműzik, ahol megtalálja új csapatát, például Elektrát és a Pengét, de innentől már annyira átmegy zagyvaságba, hogy teljesen élvezhetetlen 80-as IQ felett. Az utolsó negyedórát már nem volt szívem kínozni magam a moziban, és angolosan távoztam. Nagyon sajnálatos ez színvonalzuhanás, mert a legelső Deadpool tényleg szuper, és a második is tele van remek jelenetekkel és poénokkal. Úgy tűnik, a franchise számára ezúttal a harmadik rendezőváltás már nem nagyon jött be. Nálam nézhetetlen kategória, de elfogadom a rajongó véleményeket (csak megérteni nem fogom tudni).