Közösség

Vélemény:

70 Deadpool & Rozsomák

(2024)

Deadpool & Rozsomák

Kittikee   2024.11.16 07:24
1

Dobáljatok meg kővel vagy akármivel, de ez a film maga volt a „híg f*s” kategória! Ezért vártam évekig??!!! Agyonhipe-olt előkészületek, kis videók hosszú hónapokig, mézesmadzag húzogatás, hogy az ember tűkön ülve várja, mikor lesz már végre vagy moziban, vagy valamelyik streamingszolgáltatónál... hát... kár volt! Tegnap megnéztem a Disney+on, de annyira untam, hogy közben inkább a telefonomat nyomkodtam, mert abszolute nem kötött le... A trágár poénok (amiket már megszokhattunk természetesen Deadpool karakterétől) annyira gagyik voltak, már semmi újat nem tudott ezen szálon mutatni, hogy csak na! Egyetlen 1 jelenet volt, amit kb 15x visszatekertem, mert csakis azt találtam viccesnek, amikor a kukoricásban a kutyával el akart szökni... és ennyi, ami kisebb kacagásra sarkallt. Véleményem szerint ezt a filmet feleslegesen készítették el, belekavarva a multiverzum csínját-bínját, Hollywood krémjével megspékelve, hogy kicsit nézhetőbb legyen. Amennyire többször nézős volt számomra a Deadpool 1-2, ez épphogy csak 1x...