Közösség

Vélemény:

 

74 Űrdongó

(2018)

Így neveld a transformered

 
ZozArt89   2019.07.02 18:03
0

Végre ezt is sikerült megérni, hogy egy Transformers film végre tartalmas, szórakoztató és nem utolsó sorban élvezhető lett. Az Űrdongó kifejezetten hangulatos lett, beillik egy könnyed családi filmnek is, humorával pedig kifejezetten könnyen tudja oldani a hangulatot, és a többsége jól üt is. Kevesebb akciójelenetet kaptunk ezúttal, de ez szerintem egyáltalán nem negatívum, végre ezzel tudtak tartalmat is csempészni a filmbe. Nem egyszerű agyatlan pusztítás volt. Charlie és Űrdongó mondhatni eszméletlen cuki párost tettek ki. Érezhetően Dongó cukiságfaktorát kimaxolták, és ezzel máris sokakat, köztük engem is, megvettek. Ez a lazaság nagyon hiányzott egy ilyen stílusú filmből, és végre itt ez is jelen volt. Hailee Steinfeld megint csak bebizonyíthatta, hogy remek színésznő, és bizony nagy jövő előtt álló fiatal hölgy.
Hangulatban nagyon eltalálták ezt a retro hangulatot, ami a 80-as éveket idézte. Teljesen megújította a Transformers filmek eddigi hangulatát.
Viszont aki mégis szeretné ezeket a zúzós, robbantgatásokat, annak rossz hírem vannak, ugyanis ténylegesen nem sok ilyen volt jelen. A változások nagyon jót tettek a szériának, és igazán szerethető filmmé változott át.
Remélhetőleg tartani fogja az irányt, és talán legközelebb némileg fantáziadúsabb lesz, és picit tartalmasabb is. Mert habár szerethető, azt nem lehet elmondani, hogy leesik majd az állunk az összetettségén.