Közösség

Vélemény:

82 Az átkelők

(2018)

Folytatni kellene végre

puszpang   2026.08.10 23:44
0

Van egy olyan érzésem, hogy valaki rosszul olvasott valami jelentést a nézettségről. Nem megfelelően pozícionálták, esetleg a marketing cseszte el. Én pár év után újranéztem és most sem értem, miért kaszálták el. Mindenhonnan - évtizedek óta - folyamatosan ömlik a nulla minőségű, nézhetetlen szmötyi, milliónyi évaddal. Itt meg van egy király sztori, tűrhető kivitelezéssel, remek színészekkel és ennek meg gatya. Ez a világ ilyen. Ha valami túl jó, azt beszántják. Ha valami kritikán aluli, az mehet orrba-szájba. Kedvencem, mikor lehazudják a csillagos eget, hogy ha valami a képernyőre kerül vagy folytatják - akármilyen népbutító is -, azzal indokolják, hogy erre van igény. Ez soha nem volt így. A film- és filmterjesztésszakon az alapok ugyanazok, de a valóság más tészta. Ami hozna egy kis minőséget, azzal meg ez történik. Nem mondom, hogy minden jelenettel egyetértek, mert ebben is van kötelező elem, de szerencsére nem üti meg az ingerküszöböt. A szinkronhangok nem túl fényesek, ám ennek ellenére is nézhető. Nálam eddig kétszer. Ti következtek.