Nekem nagy meglepetés volt ez a film.
Egy kb. zsékategóriás vígjátékszerűségre számítottam, amit könnyen elfelejtek, és bosszankodni fogok utána, hogy megvettem egyáltalán a mozijegyet. Nem így történt.
Engem nagyon lekötött a sztori, és meglepett, hogy nem tudtam előre kitalálni a fordulatot. A karakterek kicsit eltúlzottak, de épp csak annyira, amennyi még komikus, nem idegesítő.
Egy-két megválaszolatlan kérdés ugyan akadt (például: hogyan pakolódtak össze a ruhák?), de egy kerek, élvezetes film lett belőle. Szerintem maximálisan megéri az árát.
Nekem nagy meglepetés volt ez a film. Egy kb. zsékategóriás vígjátékszerűségre számítottam, amit könnyen elfelejtek, és bosszankodni fogok utána, hogy megvettem egyáltalán a mozijegyet. Nem így történt. Engem nagyon lekötött a sztori, és meglepett, hogy nem tudtam előre kitalálni a fordulatot. A karakterek kicsit eltúlzottak, de épp csak annyira, amennyi még komikus, nem idegesítő. Egy-két megválaszolatlan kérdés ugyan akadt (például: hogyan pakolódtak össze a ruhák?), de egy kerek, élvezetes film lett belőle. Szerintem maximálisan megéri az árát.