2019.06.28 19:15 ZozArt89 Olvasottság: 103x
0

Egyik kutya, másik eb

Nagy kutyás vagyok, ezt előre leszögezném, de ilyennel viccelni se merjen senki, mint ami Sarah-val történt! Ugyanis ő örökölte meg nagyija mopszát, aki bizony köszönő viszonyban sincs a jómodorral.

Mandie Fletcher próbált humort csempészni a Patrickbe, de nálam a mosolyon kívül nem sokat tudott kicsalni. Persze ez fakadhat abból is, hogy nem túlzottan preferálom ezt a kutyafajt. A színészi játék max. közepesre értékelhető, nem vitték túlzásba az alakítást. A város gyönyörű látványt tárt elénk, és ennyiben ki is merült a pozitívum. Viszont Sarah karakterével könnyen lehet azonosulni, az élete romokban, párkapcsolata egyáltalán nincs, ha össze is jön valaki, akkor hamar dobbant, és a munkahelyén is gondjai vannak. Ezután persze jön Patrick, akit először nagyon nem kedvel a lány, aztán sok dolognál fordul a kocka.

Egyik kutya, másik eb

Lehet, hogy tudott cuki pillanatokat okozni Patrick, de így is másfél órányi kliséhalmazos tucatfilmet kaptam. Ez a film kifejezetten azoknak jó szórakozás, akik odavannak a mopszokért, és imádják nézni, ahogy mindent szétbarmol a kis bokamelegítő. Azonban ezt moziban leadni és fizetni érte...

A film plakátján látható volt egy “Pug... actually” szójáték, ami az Igazából szerelem (Love Actually) című filmre utalt. Kár, hogy a két filmben semmi közös nincs, így nem üt akkorát ez a szóvicc. Különösebb mondanivalója sincs ennek a filmnek, sok hasonszőrű társa jobbat tud adni, mint ez a darab itt.

Összességében: A Patrick nem egy maradandó film. Tanulságtartalma nem sok van, ha egyáltalán akad. Kifejezetten a mopsz faj kedvelőinek kedvez ez az alkotás.

családi

Sarah élete romokban hever, amikor barátja otthagyja, és úgy érzi, hogy már sosem lesz boldog. Mély önsajnálatában még egy tragédia történik vele: meghal a nagymamája, ám... több»

0