Imádom A galaxis őrzőit. Jó kis viccek vannak benne, mint a Deadpoolban, csak kevésbé nyilvánvaló a „felnőtt poén”.
Mordály eredettörténete kissé komolytalan volt ugyan, de a nézők átlagéletkorának ez tökéletes. A főgonosz nagyon hasonlított kb. kettő másik főgonoszra, tehát nem bírtam elhinni, hogy ez itt egy új rossz arc. Az új szereplők sem olyan eredetiek, mint hajdanán a Vasember időszakában, de a régiek egyre jobbak lesznek. A zenék hatalmasat romlottak a trilógia előző epizódjaihoz képest. Szomorú, de sajnos ez van, a muzsika a korral romlik: annak idején még The Beatles, ma már VALMAR, akkoriban The Rolling Stones, manapság BTS, de a mostani zenék közt is van jó, ha a régebbi műfajok közt keresgélünk. Voltak jobb Marvelek is, de A Hangya és a Darázs: Kvantumániánál fényévekkel jobb. Lehet, hogy én öregszem, de szerintem a régi szuperhősfilmek sokkal jobbak. (Jobb, ha a DC-t nem is emlegetjük.) A poénok eredetiek, a korábbi részekhez méltónak bizonyultak.
Ez a rész csak az első kettőhöz viszonyítva volt (nem olyan nagy) csalódás, összességében egész jó kis film.
Imádom A galaxis őrzőit. Jó kis viccek vannak benne, mint a Deadpoolban, csak kevésbé nyilvánvaló a „felnőtt poén”. Mordály eredettörténete kissé komolytalan volt ugyan, de a nézők átlagéletkorának ez tökéletes. A főgonosz nagyon hasonlított kb. kettő másik főgonoszra, tehát nem bírtam elhinni, hogy ez itt egy új rossz arc. Az új szereplők sem olyan eredetiek, mint hajdanán a Vasember időszakában, de a régiek egyre jobbak lesznek. A zenék hatalmasat romlottak a trilógia előző epizódjaihoz képest. Szomorú, de sajnos ez van, a muzsika a korral romlik: annak idején még The Beatles, ma már VALMAR, akkoriban The Rolling Stones, manapság BTS, de a mostani zenék közt is van jó, ha a régebbi műfajok közt keresgélünk. Voltak jobb Marvelek is, de A Hangya és a Darázs: Kvantumániánál fényévekkel jobb. Lehet, hogy én öregszem, de szerintem a régi szuperhősfilmek sokkal jobbak. (Jobb, ha a DC-t nem is emlegetjük.) A poénok eredetiek, a korábbi részekhez méltónak bizonyultak. Ez a rész csak az első kettőhöz viszonyítva volt (nem olyan nagy) csalódás, összességében egész jó kis film.