2019.10.17 20:42 MMcFly2015 Olvasottság: 147x
0

Klisés romantikus történet egy olyan filmben, amiben pont a klisés romantikus történeteket majmolják… Érted?

Nehezen szántam rá magam a filmre, de barátnővel egy laza délutánon megfelelő ,,randifilmnek” gondoltam az előzetes alapján, ami hozzá teszem, meg is fogott… Azt viszont hozzá kell tenni, hogy kb. a film feléig működött az alapkoncepció, azután abban a mederben halad tovább, amire addig paródiaként utalt. Hogy őszintén megmondjam, ilyen jelenséggel nem sűrűn találkoztam, már csak ezért is érdemes volt megnézni.

A másik pozitívum, hogy talán az első filmje a színésznőnek, amire azt mondom kétség nélkül, hogy bájos… Rebel Wilson ennyire még nem volt szerethető egy filmjében sem. Szerepei mindig is irritálók és unszimpatikusak voltak számomra, úgyhogy tényleg kellemes csalódásként éltem meg a filmet. Egy limonádé film, ami élvezhetőn buta, tudatosan giccses, és a poénok is a helyén vannak. A szereposztásba nem tudnék belekötni, a két férfi főszereplő remekül hozza a két különböző karaktert. (Liam Hemsworth és Adam Devine)

Klisés romantikus történet egy olyan filmben, amiben pont a klisés romantikus történeteket majmolják… Érted?

A fentebb már említett második felénél kezdődnek a gondok, mikor elfogy a sztoriban rejlő lehetőség, és ugyanaz a sablonokkal teli, teljesen átlag vígjáték lesz, amit eddig gúnyolt. Egy-két musical jellegű jelenet még képes volt mosolyt csalni az arcomra, de érezhető, hogy a film kifulladt. Szerencsére alig másfél óra, így képes az ember a jóra emlékezni a megtekintése után.

A lezárás, vagy mondjam azt fordulat (?) nem tud meglepetést okozni, teljesen kiszámítható az egész film ,,miértje”, valamint a tanulság is inkább közhelyekre alapszik. A Túl szexi lány c. komédiához tudom hasonlítani, mindkettő az önbizalomról szól; inkább női nézőknek való (egyszerűbb) alkotás.

fantasy | romantikus | vígjáték

Egy szerelemből kiábrándult nő egyszer csak egy romantikus, ám annál inkább komikus helyzetben találja magát. több»

0