2020.02.14 00:41 Anti007 Olvasottság: 492x
0

Csak semmi romantika!

Ha romantikus filmre gondolunk, az jut eszünkbe, hogy lesz egy csúnyácska lány, aki egy elérhetetlen dögös pasiról álmodik; vagy ha van egy tökéletes pár, akkor biztos lesz valaki aki közéjük áll, de ők a végén mégis újra összejönnek. Virágok, csókok, szép zene, bla-bla-bla. Pont ezek a klisék azok, amitől Natalie (Rebel Wilson) irtózik.

Gyerekként a túlsúlyos kislány, Natalie kedvenc filmjét, a Micsoda nőt nézve többször ábrándozott a szerelemről, mígnem egy nap anyja eloszlatta illúzióit: a valóságban nincs happy end! Később, már felnőttként e szerint éli az életét, mígnem egy eszméletvesztésből magához térve, pont egy olyan romantikus világban ébred, amitől a kis töltött galamb alkatú Natalie hülyét tud kapni.

Csak semmi romantika!

Rebel Wilson még sosem volt ennyire szerethető. Eddig ez volt az első filmje, ami számomra igazán szimpatikus volt. Nagyon bírtam a mimikáit, reakcióit. Ez a film remek paródiája a romantikus filmeknek, és minden megvan benne, ami egy Valentin napi összebújós mozihoz elég, és ami plusz: biztos egymásba kapaszkodtok majd a röhögéstől.

A legnagyobb klisék mentén halad a sztori, mindenki idegesítően cuki, a világ rikítóan színes, aki lúzer volt, dögös lett, és persze akár dalolva is bedobhatjuk magunkat a kiszemelt pasinak. Nagyon nem is mennék bele a sztoriba, hogy ne lőjek le semmi poént.

Ami vicces még pluszban, hogy annak ellenére ez egy fricska a romantikus filmeknek, a végén szinte zavarba ejtő, de mosolyogva nézed, tehát mégis egy romantikus filmbe csöppensz. Ez az átmenet egyáltalán nem zavaró. Viszont ami már felróható a készítőknek, az az, hogy a film közepe felé kicsit kifulladnak a poénok (ennek ellenére sem ül le a film); szerethető továbbra is, viszont a befejezés elég egyszerű lett. De egye fene, ez is belefér! Mindenképp ajánlom, mert tényleg szórakoztató, és nagyon jó kis zenék vannak végig benne.

(A Netflix kínálatában megtalálod a filmet.)

fantasy | romantikus | vígjáték

Egy szerelemből kiábrándult nő egyszer csak egy romantikus, ám annál inkább komikus helyzetben találja magát. több»

0