2019.05.16 22:37 MMcFly2015 Olvasottság: 136x
0

A Mi kell a nőnek női feldolgozása. Kellett ez nekünk?

Barátnőm választotta a filmet esti kikapcsolódás gyanánt. Gyanútlanul elkezdtük nézni, és én ostoba még a címből sem sejtettem, hogy mire is vállalkoztam. Egy szűk fél óra után esett le, hogy a Mel Gibson romantikus vígjátéka kapott egy női remaket. Őszintén, szükség volt erre?

Én nem tudom mi ez a női feldolgozás mánia Hollywoodban. Az ötlettel nem is lenne bajom, ha végre látnék egy olyat, ami működik. Szellemírtók, Ocean's 8 bukása után rámentek olyan klasszikus vígjátékokra, mint például A Riviéra vadorzói és most jelen esetben a Mi kell a nőnek. Az értékelések magukért beszélnek.

A Mi kell a nőnek női feldolgozása. Kellett ez nekünk?

A filmről annyit, hogy abszolút nőknek készült, de a minőség még így is átlagon aluli. Az eredeti alkotás óta eltelt majdnem 20 év, és a trendek is velük változtak. Sajnos az altesti poénok, a rém erőltetett romantika és a túlzott idétlenség a kelleténél jobban felsokszorozódott, mint a 2000-ben bemutatott filmnél.

Pár működő poén akadt, viszont a játékidő indokolatlanul hosszú (majdnem kétórás), így kevésnek bizonyul a szórakoztató elem. Haladunk a klisék mentén, a főszereplő mindent tönkretesz maga körül: barátok - család - szerelem. Az utolsó fél órára marad a tömény, nyálas(abb), izzadságszagú happy end befejezés, ami teljesen hidegen hagyhatja a nézőt ekkora. Első sorban azért, mert ez egy lerágott csont, másodszor pedig a film ezen fele abszolút poénmentes ezért okkal fullad unalomba a már ismert történet.

A Mi kell a férfinak című filmet csak csajoknak merem ajánlani, vagy pároknak, de nem hiszem, hogy mindkét fél tudná élvezni a látottakat. Esetleg NBA fanatikusoknak, mert a történet szerint hősnőnk egy sportügynököt alakít, aminek apropóján jó pár NBA-s sztár megjelenik kisebb szerepekre.

Teljesen fölösleges alkotás, kínosan próbálja meglovagolni a Mi kell a nőnek kétes sikerét.

fantasy | romantikus | vígjáték

Egy sportmenedzserként dolgozó nő megelégeli, hogy férfikollégái folyton helyette aratják le a babérokat. Egy különös italnak köszönhetően viszont elkezdi hallani a... több»

0