2020.11.28 19:46 Félix Olvasottság: <100x
1

Az év akció filmje a Ragadozó madarak? Dehogy! De nézhető film

Margot Robbie-nak nem nagyon szeretem a filmjeit, de ez az alkotása kifejezetten tetszett. Az a pár poén, ami benne volt, ütősre sikeredett, feldobták a hangulatot. Vannak ennél jobb filmek is, de egy unalmas hétvégére szerintem alkalmas kikapcsolódás a Ragadozó madarak.

A színészek tetszettek, az akciójeleneteket sem vitték túlzásba, valószínűleg egy egyszernézős mozi. Nem sikeredett gyengére, sőt nem lehet a filmtől belehalni az unalomba, de egy kicsit többre számította. Egy picivel többre. A fegyverlövések, illetve a robbanások inkább elfogadhatókra sikeredtek, mint tökéletesre, de hogy ne alacsonyítsuk le túlságosan ezt a filmet, azt mondanám, hogy nem gondolták túl.

Az év akció filmje a Ragadozó madarak? Dehogy! De nézhető film

A régebbi Ragadozó madarak film nem annyira jó kikapcsolódás, mint az újabbik. Ez a tippem. Margot Robbie mint Harley Quinn nagyon jól mutat. Margot Robbie-nak nem is áll olyan rosszul ez a szerep. Élveztem ezt a filmet. Jó, volt ezzel a Margot Robbie alkotással néhány problémám, de ettől függetlenül egy nézhető, kifejthető film. Ahhoz képest, hogy Margot Robbie szerintem nem olyan jó színész, minden téren rendben volt ez a film.

Egyszer nézhető, többször is meg lehet nyugodtan nézni, de akkor már egy kicsit kezd unalmassá válni. A cím elég érdekes, a filmben nincsenek nagyon baromságok, cserébe lövöldöznek hülye fegyverekkel, de ez nem nagyon von le semmit az értékelésből. A forgatókönyvet is összeszedték valahogy, már ha a filmnek egyáltalán volt forgatókönyve, de őszintén, ebben nem vagyok 100%-ra biztos.

A színészek közül meglepett, hogy szerepel Even McGregor. Azért szerintem nem volt olyan rossz választás, hogy Margot Robbie lett ennek a filmnek a főszereplője, de lehet, hogy nagyot tévedek. Meg lehet elégedni a filmmel, szerintem a jó és a rossz között billeg valahol. Fogalmam sincs, hogy Margot Robbie egyáltalán ki fogja-e tenni az ablakba ezt a filmet.

Szerintem nem olyan rossz döntés, ha megnézzük. Nem nézném meg mindenáron, de szerintem kár lett volna kihagyni. Én ajánlom ezt a filmet, olyan sok hibája nincs, hogy nézhetetlenné váljon, és bele lehessen őrülni.

akció | kaland | krimi

Miután Harley Quinn (Margot Robbie) elhagyja Jokert, új fejezet kezdődik az életében. Próbál felhagyni régi életmódjával, és megtapasztalni, milyen átlagosnak lenni. Fekete... több»

1