2019.06.24 00:27 MMcFly2015 Olvasottság: 340x
0

Adam Sandler és az Orient Express?

Sandler filmjei már egy ideje eltűntek a magyar mozikból, és már ,,csak a rajongói” nézik meg Netflixre gyártott filmjeit. A Gyagyás gyilkosság jobban eljuthatott a hazai nézők tudatába, mert nagy meglepetésünkre készült hozzá szinkron. Én az az ember vagyok, aki látja Adam Sandler negatívan ható stílusát, mégis a filmjei 70-80%-án jót szórakozom. Ez most sincs másként, sőt a megszokott színvonalhoz képest (de a magyar címnél mindenképp) komolyabb krimi-vígjátékról beszélhetünk.

Agatha Christie regényeinek stílusjegyein halad a sztori, és Adam Sandler végigpofázása kíséri végig. Nincs altesti poén, nincs undorítónak vélt jelenet, csak a szófosás, ami helyenként irritáló, helyenként pedig viccesnek bizonyul. A krimi szál miatt mindenképpen fenn tudja tartani az érdeklődést, maximum a besült poénok teszik kínossá az egyes jeleneteket. Meglepődtem, hogy a film nagy része Franciaországban játszódik, és ennek apropóján szerepet kapott Danny Boon is, számomra ő sokat dobott a filmen. A lezáráshoz vezető út fel lett dobva egy szórakoztató autós üldözéssel, amit el kell ismerni, remekül sikerült. A bűntény megoldása várható volt, de a sablonok ellenére okozott kisebb fordulatot, így nem tudok rá haragudni.

Adam Sandler és az Orient Express?

Nem beszélhetünk egy kimagasló alkotásról, de kellemesen szórakoztam a film alatt, és kövezzetek meg: nekem hiányzott már az Adam Sandler és Csőre Gábor (magyarhang) kombó. A film utolsó képsora utal (tiszteleg!?) az Orient Express c. alkotás előtt, ami nekem egy jó pontnak bizonyult, ha már az egész film azt a művet vette alapul. Nem voltak magasak az elvárások, de ennél rosszabb A. Sandler filmet ne lássak!

akció | krimi | misztikus | romantikus | vígjáték

Egy New York-i zsaru Európába utazik feleségével, hogy ismét felélesszék szerelmük tüzét. Romantikus légyott helyett azonban halálos veszélybe kerülnek, mikor meggyanúsítják... több»

0