Közösség

Vélemény:

79 Alvilág

(2019)

Legzseniálisabb hazai sorozat!!!

sawyer   2026.03.07 22:53
0

2022-ben kezdtem hazai filmeket és sorozatokat nézni igazán, kezdtem a Terápiával, majd jött az Aranyélet, ami szerintem ehhez a sorozathoz a legközelebb áll. Mindeddig az volt az abszolút legjobb a szememben, a gyermekded hibái ellenére is. Az IMDb szerint azóta 215 filmet/sorozatot néztem meg, amiből minimum 150 hazai, mivel manapság 90%-ban magyar filmeket nézek. Mindezek után úgy gondolom, találtam egy sorozatot, amit jobbnak tartok, mint az Aranyélet, ami idáig a szememben töretlenül a legjobb volt, és ami engem behúzott a magyar vászon világába. Egyszerűen nem tudok hibát felhozni. A színészek egytől egyig kiválóan teljesítenek, mindvégig életszerűnek éreztem a történetet. Nincs idegesítő gyerek vagy feleség, a rossznak beállított karakterek nem keménykednek feleslegesen, nem vágnak kemény arcot, nincsenek agyontetoválva. - - - SPOILER SPOILER A családanya döntését a végén például teljesen jogosnak tartom. De az apja döntését is, mivel ha ezt nem teszi meg, sokan mennek a levesbe. De a nagymama "bosszúállása" is teljesen életszagú, amivel végül mindent borít. SPOILER SPOILER - - - Sőt, még buzulás sincs, és még a cigány rendőr (ami ugye némi ellentmondás, hehe) sem zavaró. Szóval ez a sorozat az én véleményem szerint egy gyöngyszem, a legjobb a legjobbak közül, talán jobbat nem is lehetne létrehozni.