2020.11.30 16:31 Félix Olvasottság: <100x
2

Vissza a reggelhez!

Hát, fogalmazzunk úgy, hogy lekötött! A film szerelmi pillanatai nagyon meggyőzőek voltak. Legalábbis engem nagyon is meggyőztek. Még egy kicsit a könnycsepp is kicsordul, miközben nézed ezt a filmet. Nem lepődnék annyira meg, ha bejelentenék, hogy ez a film meglepően sikeres lett.

A színészek ejtettek pár kisebb hibát, de nem számít. Ez a film nem szégyelli magát a többi, ehhez hasonló sztorival rendelkező filmek mellett. Vicces, pörgős, romantikus, 90 perces, könnyed mozi. Tudom értékelni ezt a filmet, nem is kicsit. Nem vonok le egyáltalán semmit az értékelésből, mert vannak hibái. Mégpedig azért értékelem azt, hogy ez a film csak megközelítette a tökéletességet, mert ugyan melyik film tökéletes? Melyik filmben nem ejtenek a színészek egyetlen árva hibát sem? Nincs ilyen film, és nem tartom 100%-osan esélyesnek, hogy lesz olyan, ami hibátlan lesz.

Vissza a reggelhez!

A sztori kreatív, a poénok is hoztak újat, nem is kicsit, gratulálok a készítőnek. Az még plusz pont, hogy nem is választottak rossz színészeket. Ha egy szóval szeretném körülírni ennek a filmnek a lényegét, hát akkor azt mondanám, hogy időutazás. Érdekes a sztori, ennek a filmnek sikerült átadnia azt a bizonyos Vissza a jövőbe filmek feelinget.

Röviden erről szól: egy fiatal lánynak mindig megismétlődik a napja, és egy férfi elviszi Palm Springsbe, ahol megtartanak valami esküvőt. Szóval van egy kis kaland is a filmben. Élveztem ezt a filmet, az a lényeg. Maradandó élmény mindenki számára, illetve 14 éven felül mindenkinek felejthetetlen szórakozást nyújt majd a Palm Springs. Lekötött végig.

Mint mondtam, voltak olyan hibák, amikre a színészeknek oda kell figyelniük, de ezenkívül a Palm Springs kétségtelenül és őszintén tökéletesre sikeredett. A terem egészen be volt telve, alig pár szék maradt üresen. Szóval a teremben ülő emberek arcán lehetett látni, hogy egyesek el voltak ájulva, annyira tetszett nekik ez az időutazós film, más emberek arcán viszont látszott, hogy ez a 2020-as új darab nem annyira nyűgözte le őket. Én kb. a kettő közé állnék, de azért inkább azok közé, akik elájultak a Palm Springstől. De azért valljuk be, fantasyból sincs hiány ebben a filmben! Ajánlom mindenkinek ezt a darabot , mert nekem bejött.

fantasy | misztikus | romantikus | vígjáték

Nyles (Andy Samberg) életét különös jelenség fordítja a feje tetejére: egy időhurok rabjává válva minden reggel ugyanarra a napra ébred, újra és újra elkíséri barátnőjét... több»

2