Közösség

Vélemény:

50 Joker: Kétszemélyes téboly

(2024)

Joker: Kétszemélyes téboly

mozinaplo   2024.10.08 18:36
1

Sokáig vívódtam a rossz kritikák után, hogy beüljek-e rá, de végül ellőttem rá a Lurdys páros jegyet, amit itt nyertem. a Mafabon. Gondoltam, ingyen jó lesz. És amúgy egész jól szórakoztam, szóval nem állok be a Joker: Kétszemélyes téboly ekézőinek sorába. Nyilván nem tökéletes, és az előző rész minden hibájával együtt is erősebb darab, de jól szórakoztam (annak ellenére is, hogy egy kedves pár mellettem folyton a telefonjukat nézegette, és nem értették, miért zavarnak...). A musical betétek például kifejezetten tetszettek, viszont picit túl lettek használva, illetve valahol önismétlők is voltak. Utóbbi egyébként a film egész második felére igaz, a tárgyalótermi dráma sajnos nem túl eredeti, ott sokat lehetett volna karcsúsítani a filmen. Határozottan használt volna neki, ha benyomják a játékidőt 2 óra alá, bár nem mondanám kifejezetten, hogy unatkoztam. Inkább a megvalósításban éreztem tehát problémát, mint az ötletben vagy a történetben, lehetett volna ez sokkal jobb film, ha tartanak pár tesztvetítést, vagy nem akarják az összes éneklős jelenetet beleerőltetni a kész moziba.