A klasszikus karakterek modern animációval is fergetegesek.
Felnőtteknek is jó lehet a rideg valóságból kilépve nem mindig valamiféle drámai vagy egy rideg sorozatba csöppennie, hanem néha egy vidám, színes, rövid részekből álló sorozaton szórakoznia.
Nekem kifejezetten bejön, hogy rengeteg szereplője van, és mindegyik egy sztereotípiát formál meg. Egymás püfölése mellett a karakterek szellemes beszólásai és szójátékai teszik szeretnivalóvá a szériát. A remekül megírt párbeszédek az, ami a legtöbb hasonló sorozatból hiányzik.
Egy szó, mint száz: szerintem mindenkinek érdemes néha megnézni egy részt belőle.
A klasszikus karakterek modern animációval is fergetegesek. Felnőtteknek is jó lehet a rideg valóságból kilépve nem mindig valamiféle drámai vagy egy rideg sorozatba csöppennie, hanem néha egy vidám, színes, rövid részekből álló sorozaton szórakoznia. Nekem kifejezetten bejön, hogy rengeteg szereplője van, és mindegyik egy sztereotípiát formál meg. Egymás püfölése mellett a karakterek szellemes beszólásai és szójátékai teszik szeretnivalóvá a szériát. A remekül megírt párbeszédek az, ami a legtöbb hasonló sorozatból hiányzik. Egy szó, mint száz: szerintem mindenkinek érdemes néha megnézni egy részt belőle.