Bár értem, mit akart mondani a film, számomra mégis egy kettős érzés, ami megmaradt egész idő alatt. Egyszerre akart komoly és túlzó lenni, de ezt a két dolgot egyensúlyban tartva, így végül se komolyan venni nem tudtam, se jót nevetni rajta.
Kár, mert egyébként a történet jó, a rendezés remek, a színészi gárda egészen kivételes, és az operatőri munka a vágással együtt is kiváló volt.
Számomra kissé egy 2012-remake érzést adott át a film végére, de talán a legnagyobb bánatom az volt, hogy Mark Rylance ugyanolyan karaktert kapott, mint amit alakított a Kémek hídjában vagy a Ready Player One-ban.
Kimagaslóan szerepelt egyébként Leonardo DiCaprio, aki szerintem magasan a legjobb színészi teljesítményt nyújtotta, valamint az is tetszett, hogy nem egy tipikus happy end lett a film vége, mert az már véglegesen betette volna a kaput.
Összesítve azt kell mondjam, a film körüli hype nem megalapozott, és egyesek többet látnak bele, mint ami, de egy dolgot igazán jól elmond, mégpedig azt, hogy mennyire a közösségi média rabszolgái az emberek.
Részben egyetértek, viszont az operatőri munka és a vágások mitől kiválóak?
Mondjuk inkább egy tisztes iparosmunka lett, de szerintem semmi kiemelkedő nem volt benne.
Egyébként én is azok közé tartozom, akiknek nem igazán tetszett a film.
Bár értem, mit akart mondani a film, számomra mégis egy kettős érzés, ami megmaradt egész idő alatt. Egyszerre akart komoly és túlzó lenni, de ezt a két dolgot egyensúlyban tartva, így végül se komolyan venni nem tudtam, se jót nevetni rajta. Kár, mert egyébként a történet jó, a rendezés remek, a színészi gárda egészen kivételes, és az operatőri munka a vágással együtt is kiváló volt. Számomra kissé egy 2012-remake érzést adott át a film végére, de talán a legnagyobb bánatom az volt, hogy Mark Rylance ugyanolyan karaktert kapott, mint amit alakított a Kémek hídjában vagy a Ready Player One-ban. Kimagaslóan szerepelt egyébként Leonardo DiCaprio, aki szerintem magasan a legjobb színészi teljesítményt nyújtotta, valamint az is tetszett, hogy nem egy tipikus happy end lett a film vége, mert az már véglegesen betette volna a kaput. Összesítve azt kell mondjam, a film körüli hype nem megalapozott, és egyesek többet látnak bele, mint ami, de egy dolgot igazán jól elmond, mégpedig azt, hogy mennyire a közösségi média rabszolgái az emberek.