Először is: nem értem, miért találtam rá a vígjáték kategóriában.
Másodszor: a főszereplő egy tapasztalatlanságban felnőtt alak, aki legtöbbször olyan idegesítően hat, hogy nem hinném, hogy bárki is azonosulni tudna vele. Erre rendszerint fel is hívják a figyelmet a mellékszereplők. Mindössze ennyi érdekes volt benne számomra: nagyjából milyen hülye gondolatai lesznek annak az embernek, aki tapasztalatlanul nő fel, de komoly munkát kap, és muszáj beleállnia.
SPOILER: miért hal meg annyi ember a városban? Mert egy csomó idióta van, akik idiótán viselkednek!
Először is: nem értem, miért találtam rá a vígjáték kategóriában. Másodszor: a főszereplő egy tapasztalatlanságban felnőtt alak, aki legtöbbször olyan idegesítően hat, hogy nem hinném, hogy bárki is azonosulni tudna vele. Erre rendszerint fel is hívják a figyelmet a mellékszereplők. Mindössze ennyi érdekes volt benne számomra: nagyjából milyen hülye gondolatai lesznek annak az embernek, aki tapasztalatlanul nő fel, de komoly munkát kap, és muszáj beleállnia. SPOILER: miért hal meg annyi ember a városban? Mert egy csomó idióta van, akik idiótán viselkednek!