2026.05.05 15:38 kabel Nézhetetlen Olvasottság: <100x
0

Hát ez borzasztó volt. A humor katasztrófagyenge, a kivitelezés igénytelen, a jelenetek felépítése ostoba és gyerekes. Fogalmam sincs, kinek szól ez a film, talán az 5-7 éves korosztálynak bejöhet, de ez egy nagyon gyenge Monty Python-imitáció. Bár volt benne vadság, a poénok nem landoltak, a vizuális effektek inkább az idegesítő kategóriát képviselik, a történet pedig álomba kergetett, annyira semmilyen volt. Eltelt 20 perc, de konkrétan semmi, de semmi sem történt, így kinyomtam a dolgot. A készítő következő filmje eggyel jobb, de az sem az én humorom, az biztos.

Ez azért szomorú, mert a Monty Python-filmek, főleg a Gyalog galopp és A Brian élete örök kedvenceim, és volt, hogy fejből fel tudtam volna mondani, annyiszor láttam őket. A Lake Michigan Monster is ehhez a humorhoz nyúl vissza, de konkrétan egyszer sem tudtam elmosolyodni a látottakon, pedig mindent megtettek, hogy kedvesen bugyuta legyen, de az eredmény inkább dilettánsnak hat.

Én értem, hogy értékelni kéne a kreativitást, ami minden jelenet kompozíciójába és vizuális gagjeibe került, és tény, hogy a készítőknek rengeteg ötletük volt és rengeteg energiát tettek a kamera mozgatásába, de az eredmény max. egy kisgyerekeknek szóló film szintjét súrolta. Bocs, de ha 20 perc alatt egy értékelhető poént sem sikerült elhelyezni a filmbe, lehet, a vígjáték nem a te zsánered. Persze, elhiszem, lehet, én vagyok a hiba, és egy nagyon más filmet akartam, de egyszerűen nem értem, kinek tud egy ilyen ostoba vicceskedés tetszeni??? Kicsit sem tudom ajánlani.

fantasy | horror | kaland | misztikus | vígjáték

Egy excentrikus hajókapitány és legénysége arra vállalkozik, hogy elfogják a Michigan-tó szörnyét. több»

0