2016.03.07 19:52 moov18 Olvasottság: 229x
0

Erotikus thriller

Erotikától, feszültségtől túltengő kis thriller ez. A film legnagyobb erőssége talán a színészi hitelességben rejlik. Julianne Moore valami lenyűgöző volt. Fantasztikus alakítást nyújtott, abszolút hihetően formálta meg a kétségbeesett, gyanakvó feleséget.

Bizonyított, hogy kora ellenére is képes uralni a vásznat, ráadásul bevállalt egy leszbikus ágyjelenetet is, ami a legnagyobb meglepetést okozta számomra. A legnagyobb piros pont az Övé, hatalmas meglepetés volt. Amanda Seyfried is abszolút hozza a tutit, bár az imént említett kolléganője erősen kiszorítja a ringből, elhalványul mellette. Ettől függetlenül amit kellett azt hozta.

Erotikus thriller

A megrögzött luxusprosti, akinek jóval többre van annál szüksége, minthogy a titkos bizniszben utazó partnernője utalgassa neki a pénzt. Karaktere egyszerre volt ijesztően fanatikus és sajnálatraméltó. Liam Neeson is perfekt volt, de a fentebb említett hölgyemények kettős játéka gondoskodik arról, hogy ne róla kelljen ódákat zengni. A rendezés is belevaló volt. Feszült, vibráló hangulat jellemzi. (spoiler kezdődik) Teljesen nyilvánvaló volt már az elejétől, hogy a Chloe nevű leányzó hantázik a férje után kémkedő asszonynak, mégis képes volt szinten tartani a figyelmet és feszült légkört fenntartania. Ugyebár itt veszi fel a leszbikus fonalat a cselekmény, innentől még izgalmasabb lesz a mozi. Főhősnőnk bűnbe esik, azt gondolja magáról, hogy kiégett, megette már a kenyere javát az életben, végső elkeseredésében, hogy férjének sem kell már és csalja őt, belebonyolódik egy meglehetősen izgalmas kapcsolatba a fizetett prostival. Szerintem nagyon erős thriller, egyszer minimum érdemes megnézni, ha nem többször! Négy csillagot érdemel.

dráma | misztikus | romantikus | thriller

Mivel férje hűtlenségét gyanítja, Dr. Catherine Stewart nőgyógyász felbérel egy Chloe nevű kísérőt, hogy tesztelje a férfi hűségét. Hamarosan mindhármuk kapcsolata... több»

0