2022.01.14 15:13 Zoltán384279 Olvasottság: 1535x
1

Remek szereplőgárda

"Az elején még ott volt a szomjúság és a vágy, meg a vér és a rettegés. Ez mindennek a kezdete." Ennyit hallottam a filmből, és már tudtam, hogy imádni fogom. Kicsit sablonosnak és elcsépeltnek tűnhet már ez a boszorkány, vámpír és egyéb természetfeletti lények téma, de az ilyen filmekre mindig nyitott vagyok. Viszont ahhoz képest, hogy mennyi van belőlük, nem igazán szokták eltalálni őket. Hát ezt eltalálták. Sajnos fogalmam sincs róla, mennyire sikerült a könyveket visszaadni a sorozatban (nemsokára lesz, mert amint lehet, elolvasom őket), de az biztos, hogy ezzel a remek szereplőgárdával eltaláltak valamit.

Sokan mondják rá, hogy Twilight-utánzat, de ezt cáfolnám. A közös pont egyedül a vámpírvonal. Az egyik kedvenc trilógiám volt az Alkonyat, de abban az esetben szinte egy szereplőt sem úgy adtak vissza a filmekben, ahogy a könyveknél elképzeltem. (Újabb bizonyíték, hogy előbb a film, csak aztán a könyv.) Viszont mikor megláttam Matthew-t az első részben, egyből azt gondoltam: itt van Edward Cullen. Igen, mindig is ilyennek képzeltem el őt. A másik oldalon a boszorkányok miatt a felnőtt Harry Potternek nevezik a sztorit. Azt hiszem, nem láttam még annyit, hogy erről túl sok véleményem legyen. Hiszen egy boszorkány egy normális ember, csak varázsol. És az első évadban nem volt túl sok varázslat. Remélem, ebben fejlődik majd a film. Ami még nagyon tetszett, azok a helyszínek, ahová elvittek minket. Az oxfordi könyvtár lenyűgözött. Minden álmom, hogy egyszer egy ilyen csodálatos helyre bejuthassak, még ha csak percekre is. Aztán ott voltak a kastélyok, a velencei csatornák, amiket minden ember élőben szeretne látni.

Remek szereplőgárda

Azt mondják lassú a sztori. Ez néha tényleg így van. De nekem úgy tűnik, hogy minden okkal történik, és remélem, hogy ha lendületet kap, akkor sem fogják elkapkodni. Csak kell még egy kis varázslat.

dráma | fantasy | romantikus

Diana egy fiatal történész az Oxfordi Egyetemen, és a salemi boszorkányok leszármazottja is egyben. Arra kényszerül, hogy szembenézzen örökségével, amikor véletlenül kinyit... több»

1