2020.11.28 12:50 Félix Olvasottság: <100x
1

Will Smith és Martin Lawrence a két legrosszabb fiú, de 2020-ban lett egy felejthetetlen filmjük

Will Smith és Martin Lawrence nem is hozhatott volna jobb alkotást. Jók voltak a poénok, az akciójelenetek is hoztak nekem új dolgokat. Sokak szerint ez a film átlagos. Egyrészt erre a térre hajolnék, másrészt nem.

Egyrészt azért értek egyet ezzel a véleménnyel, mert a duma nem a régi, másrészt viszont nem nevezném átlagos filmnek az új Bad Boyst, mert itt voltak olyan jelenetek, amiket az előző két Bad Boys-film nem hozott. Ez a film jó volt, ahogy volt. Nem nagyon tudnék példát mondani, hogy mit hiányoltam belőle, végig lekötött. Remekül szórakoztam rajta, ezeket a poénokat nem hiszem, hogy még látjuk más akció-vígjátékokban.

Will Smith és Martin Lawrence a két legrosszabb fiú, de 2020-ban lett egy felejthetetlen filmjük

A két rendőr (ugye Will Smith és Martin Lawrence) is remekül hozta a formáját. A verekedés is nagyon odaillő volt szerintem. Maradandó poénok voltak a Bad Boysban (2020), nem lehet könnyen elfelejteni őket. Tiniknek meg annál nagyobbaknak egy hétvégi lazulás, kalandos szieszta a Bad Boys 3. Egy biztos, ez a film több, mint átlagos.

A gonosz szereplő sem játszotta rosszul a szerepét. Sőt! Ő is hozta a meggyőző formáját.Nem csak egyetlen egyszer nézhető alkotás ez, több megnézés után se lehet megunni. Valószínűleg a többi akció-vígjáték elszégyelli magát a két vega színész, Will Smith és Martin Lawrence új, 2020-as alkotását látva. Azt mondanám , hogy ez az év akció-vígjátéka. Nem tudom, hogy látok-e még ennél vagányabb komédiát. Türelmetlenül várom a következő, azaz a 4. részt. Fogadok, hogy az is jó lesz. Nagyon remélem, hogy itt is Will Smith és Martin Lawrence lesz a főszereplő.

Mindenkinek ajánlom. Miközben néztem a filmet, egy kicsit Halálos iramban feelingem volt. Persze az, hogy ez a film inkább nagyoknak ajánlatos, semmit, de semmit nem von le az értékelésből. Egy kicsit undorító volt, hisz láthattunk a benne elég sok vért, de a film hangulatosabb.

akció | krimi | thriller | vígjáték

A Bad Boys filmek kedvelt rosszfiúi, Mike (Will Smith) és Marcus (Martin Lawrence) nem tudják levetkőzni régi énjüket; együttes erővel újra harcba szállnak a gazemberekkel. Marcus... több»

1