Közösség

Vélemény:

58 Y: The Last Man

(2021)

Érdekes felvetés

Félix416482   2025.06.08 01:14
0

Végignéztem, és huh! Nekem bejött a film. Érdekes látképet kapunk egy olyan világról, amelyben csak a nők maradnak. Nem lenne békésebb a világ. Ugyanolyan hatalmi harcok folytán történne meg a hatalom újrapozicionálása, mint amikor a férfiak is voltak. Miután ez megtörténik, csak meg kell várni azt az egy generációt, és gyorsan kipusztul az ember. A sorozat lezárása nem ad megoldást. Azt a nézőnek kell megtalálnia. Az én megoldásom, hogy pusztuljon minden ember. A nők talán kegyetlenebbek is tudnak lenni egymással, mint a férfiak. Ha én a filmbeli helyzetbe kerülnék, megszöknék pár kézigránáttal, egy elhagyatott erdőben ásnék magamnak egy lyukat a föld alá, és magamra robbantanám, hogy a femináciknak még a reménye se maradjon, hogy a DNS-em megtalálják. Majdnem rosszul éreztem magam, mint férfi, de csak azért majdnem, mert anyám már 6 éves koromtól kezdve úgy kezelt, mint némely szereplő kezelte a férfiakat a filmben. Anyám 75 éves korában is ugyanolyan femináci maradt, mint 30 éves korában volt.