2020.12.18 14:18 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Mire képes egy napló...

Egy napló mire képes... Igen, szerintem a film hűen tükrözheti egy napló elbeszélését, de mégiscsak egy filmről beszélünk. A szerelem mint olyan harminc évesen már a mai világban szinte természetes, hogy nincs. Régen ez másképp volt, ott még adtak az olyan értékekre, mint a bizalom. A mai világban ez a szó, hogy bizalom szerintem nagyon nem működik. Persze vannak kivételek, és ezt hívom én igaz szerelemnek.

Az emberi kapcsolatok korhoz, nemhez viszonyítva más-más területet érintenek, és másképp is élik azt meg, mint a film is bizonyítja. Az érzelmek terén viszont volt hiányérzetem, hiszen nem láthattunk fellobbanó szerelmet, hanem egy nagyon konzervatív, angolos humorral összekevert elegyet. Ezektől eltekintve viszont a film mondanivalója az, ami az igazi érték szerintem.

Mire képes egy napló...

Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés közepes. A szereplők tudtak hozzátenni a filmhez, és szerintem ez növeli így az értékét. A hangi és képi effektek viszont közepes szinten maradtak. Így, mivel a film összhatását nézem, kapunk egy jó filmet, kis jóindulattal. Ami még pozitívum, a zenei bevágások és hatások. Szerintem jó választás volt mind. A szereplők, és nem emelnék ki senkit, mind olyat alakítottak, ami jól sikerült, és ezzel egy olyan hangulatú filmet kapunk, amit szívesen nézünk, és várjuk, mi fog történni.

A befejezés is elég pazar lett szerintem. Az érzelmek halványabb mutatóival is lehet egy érdekes megvilágítást adni egy filmnek, és ez itt jól sikerült. Igazából csak ajánlani tudom ezt az értékeiben gazdag, humoros kis romantikus filmet mindenkinek, hiszen könnyed kikapcsolódás a mai feszült világunkban, és valljuk meg, ránk is fér! Üdv, Yosi

dráma | romantikus | vígjáték

A harmincas szingli Bridget Jones nem elégedett magával. Újévi fogadalmat tesz, miszerint leszámol rossz szokásaival, és rendbeszedi az életét: leszokik a cigiről és az italról,... több»

1