2018.04.18 11:35 Artemisia Olvasottság: <100x
4

Tarantino hangulatú film

A forgatókönyvön rajta van Tarantino kézjegye, - különösen a játékidő első harmadában - és a rá jellemző brutális,kaotikus, őrült stílusa,hangulata van a filmnek. Tarantino és Clooney remekül hozzák a karaktereiket, különösen Quentin Tarantino személyesíti meg hitelesen az elmebeteg, perverz és gyilkos Richard Gecko-t, aki ártatlan embereket gyújt fel, íjedt nőket kaszabol össze, papokat rabol el, és hallucinációkat lát és hall. Robert Rodriguez rendezői hangja tulajdonképpen csak a cselekmény második részében, a Titty Twisterbe való megérkezés után érezhető. Az itt játszódó jeletek a trash műfaj legjavát adják; vérszívás, cafatokra szakadás, élve felrobbanás, karó átdöfése a mellkason, félbevágás,végtagletépés, gyerekgyilkosság, és megcsonkított emberből készült gitár is megtalálható Rodriguez eszköztárában.

Maga a cselekmény meglehetősen egyszerű, a megérkezéstől a játékidő végéig a Titty Twisterben játszódnak az események. Attól kezdődően, hogy lelepleződik a vámpírok kiléte , az ellenük való harcra és védekezésre épít a film, a legnagyobb helyváltoztatást az épületen belül, egy kis raktárba való behúzódás jelenti . Egyszerűen hangzik, mégis működik, mert a tempó olyannyira feszes, hogy gyakorlatilag Richard Gecko halála után egyetlen hosszú akciójelenetből áll a film, szaftos henteléssek teletűzdelve. Kategóriájában egyedülálló , bátran kijelenthető, hogy a legvéresebb, "legtrashebb" vámpírfilm, és ezt western elemekkel kombinálja.

Tarantino hangulatú film

Egyedül azt sajnáltam,hogy Quentin Tarantino és Salma Hayek túl hamar kiszálltak.

akció | horror | krimi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Két bűnöző Mexikóban próbál menedéket találni, ehhez pedig Fuller tiszteletes lakókocsiját veszik igénybe. Megegyeznek, hogy amit eljutnak a Titty Twister nevű kocsmába,... több»

4