Közösség

Vélemény:

69 Mert azt mondtam / Férjhez mész, mert azt mondtam!

(2007)

Mert azt mondtam / Férjhez mész, mert azt mondtam!

Br623   2024.11.01 12:04
0

Mostanában bukkantam rá újra erre a nagyon jó csajos romantikus filmre, amit évek múlva is szívesen nézek meg, ha egy kis romantikára vágyom. A főszereplő lány Mandy Moore is, és a két pasi, Gabriel Macht, Tom Everett Scott is nagyon helyesek. Aranyos az egész film és a történet. Igen, kissé túlzó a Diane Keaton által alakított anya személyisége, de szerintem pont hogy az volt ezzel a cél, hogy mindenki értse, hogy egyes szülők mennyire bele akarnak szólni a gyermekeik életébe. Pedig eljön az a pont, amikor már el kell engedni, és nem pedig a saját tulajdonunknak tekinteni őket. Azért elég nehéz lehet három lányt nevelni. Ezekben a régebbi filmekben egyértelmű, hogy mi lesz a fő konfliktus, persze itt is kiderül, hogy az anyja szervezte a randikat. Mi is tanakodhatunk, hogy kit választanánk, mindenki kiválaszthatja a neki jobban tetsző kapcsolatot. Én a végén nem csalódtam szerencsére, úgy alakul a story, ahogy nekem tetszett. Nálam ez az a kategória, amit évek múlva szívesen előveszek, és mindig találok benne valami újdonságot.