2019.05.05 03:59 Attila G. Nézhetetlen Olvasottság: <100x
0

Csak szétzilálja az agyat

Először is szeretnék feltenni egy költői kérdést. - Nem várok választ. - Csak én nem látom ennek a filmnek semmi értelmét? Vagy tényleg értelmezhetetlen, s fölösleges bármi értelmet keresni mögötte? Esetleg egy teljesen félresikerült vizsgafilmet láthattunk? - Azért a vizsgafilmek közt is akadnak jobb darabok. - Egyszerűen nem tudom hova tenni ezt a filmet.

Szerintem amúgy a Showtime - Végtelen és képtelen című film szinte pontosan ilyen, csak apró különbséggel. - És némiképp talán az idei Alelnök. - Valahogy e filmek egyike sem szól igazán semmiről. Ami adott esetben jó is tud lenni, ha az illető film kikapcsolja az agyat, s például mindet gondot elfelejt.

Csak szétzilálja az agyat

De ez a film csak szétzilálta a gondolataimat. Ami azért rossz, mert épp egy értelmesen induló levelet akartam írni valakinek egy aktuális esemény kapcsán - s végül egy értelmetlen katyvasz lett a levelemből. Ez a film egyszerűen borzalmas. A narráció rohadtul idegesítő, igazából se füle, se farka. Olyan értelmezhetetlenül slendrián és flegma az egész. Amúgy kis túlzással fogalmam sincs, miért kezdtem el nézni. Illetve de... Épp a Paramount Channel-en néztem a Pí életét. Aztán valamiért kíváncsi voltam erre a fura című filmre, ami utána jött. - Bár úgy tudom, hogy több film visel hasonló címet, s szerintem inkább a másikra voltam kíváncsi. - Tegyük hozzá, hogy évtizedek óta utálom Robert Downey Jr.-t, bár valamennyire megenyhültem iránta. Val Kilmer szerintem például az egyik legrosszabb Batman, s őt is eleve egy furcsa fickónak tartom. Mindkettő valahogy olyan irritálóan flegma, bár Downey talán némileg érettebb lett. Kilmer... Nem tudom. Akin fenn akadt a szemem a stáblistát illetően, Ő Michelle Monaghan, akire szerintem leginkább a Pixelben figyeltem fel. De ehhez a filmhez Ő sem tudott igazán semmit hozzátenni. Megnéztem a film történetleírását; ami valamennyire érdekes volt, egy értelmes sztorival rendelkező filmet sejtetett. De... Hogy mondjam... Hát nagyon nem azt kaptam. Ez a film még háttérzajnak is rossz.

akció | krimi | misztikus | szatíra | thriller | vígjáték

Harry, a kisstílű tolvaj (Robert Downey Jr.) egyik rablása balul sül el, és egy színész meghallgatáson bújik el. A következő pillanatban már Hollywodban találja magát, miután... több»

0