Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
92%
Filmadatlap
 
44
Szereplők
31
Vélemények
12
Képek
5
Videók
11.22.63
 
Solsy   2020. 05. 01.

legújabb vélemény

A sorozat izgalmasan kezdett, de aztán a középső részek számomra kissé vontatottak voltak. Sokszor megkérdőjeleztem a főszereplő karakter alkalmasságát a sztori szerinti feladatára. Az utolsó rész viszont jó és elgondolkodtató lezárást adott, így érdemes volt végignézni.

 
indingo   2017. 04. 10.

A sorozat után kedvet kaptam a könyvhöz is. Remek kis története van, imádtam benne James Francot. A sztori nem egyedi a témájában (Pillangóhatás utó érzet), de a valós események behozatala jót tesz neki.


 
dulkap   2017. 05. 27.

Egy zseniális első rész után valami porszem kerülhetett a gépezetbe, mert elment a film egy teljesen más irányba. Az első egy misztikus és izgalmas rész volt, ahol a múlt többféle, esetenként kísérteties módszerrel próbálja megállítani a főhőst. Aztá... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

Ez a sorozat azonnal megfogott. James Franco meglepetés volt nekem, hogy így átalakult a humoros stílusából. A történet kissé rövid nekem de annál izgalmasabb.

 
Orosz István   2017. 07. 23.

Na ez egy jól sikerült Stephen King regény feldolgozás, sok mindenben eltér a könyvtől, de az alkotói szabadság nem ártott a sztorinak. Szerintem a 2016-os év egyik legjobb sorozata.

 
GedyPapa   2017. 03. 07.

Egy kiváló regény kiváló megfilmesítése! James Franco volt a legjobb választás főszereplőnek, mert nagyon tudta hozni a tanár szerepét. Zseniális volt látni azt, hogy megelevenednek azok a sztorik, amiket a Mester (Stephen King) lejegyzett a könyvben. Érdemes megtekinteni annak, aki még nem látta!

 
Szilonka   2018. 04. 09.

James Franco körüli nem túl pozitív pletykák ellenére adtam egy esélyt a sorozatnak és nálam nagyon betalált. A története lendületes és érdekes kérdéseket vetett fel.

James Franco
James Franco
James Franco
James Franco
Sarah Gadon
Sarah Gadon
James Franco
James Franco
James Franco
Chris Cooper
Josh Duhamel
James Franco
James Franco
 

Stephen Kingnek 1971-ben jutott először eszébe a téma feldolgozása, azonban akkor még nem mert belevágni.

(GedyPapa)
 

A film alapját adó Stephen King könyv két kötetben jelent meg 2011-ben.

(GedyPapa)
 
Zsúfolt és elnyújtott volt az első rész, de ez a jövőben biztos változni fog, hisz nem kell tovább univerzumot magyarázni, meg karaktereket a nulláról felépíteni, mert mindenki fontos bemutatkozott.
 
Le a kalappal a Stephen King-regény alapján készült 11.22.63 első és utolsó epizódja előtt! Kár, hogy ami a kettő között történik, korántsem ennyire meggyőző. GERA MÁRTON KRITIKÁJA. több»
 
A 11.22.63 annak ellenére, hogy nem táplálja a folyamatos izgalmi faktort, képes a végére meghatni. A szerelmes szál kedves benne, a JFK gyilkosság téma egy remek ötlet, a díszletet szerettük, de valami most hiányzott. Folytatás nem lesz, de nem is biztos, hogy maradtunk volna rá. 7/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.