Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
92
Filmadatlap
 
44
Szereplők
29
Vélemények
12
Képek
3
Videók

Vélemények: 11.22.63 (2016)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
indingo   2017. 04. 10.

A sorozat után kedvet kaptam a könyvhöz is. Remek kis története van, imádtam benne James Francot. A sztori nem egyedi a témájában (Pillangóhatás utó érzet), de a valós események behozatala jót tesz neki.

 
dulkap   2017. 05. 27.

Egy zseniális első rész után valami porszem kerülhetett a gépezetbe, mert elment a film egy teljesen más irányba. Az első egy misztikus és izgalmas rész volt, ahol a múlt többféle, esetenként kísérteties módszerrel próbálja megállítani a főhőst. Aztán az egész átcsap egy közepesnek se nagyon mondható összeesküvéses filmbe, borzalmas mellék karakterekkel, amiket borzalmas színészi alakítások kísérnek. A történetvezetés is gyenge, aminek köszönhetően úgy a negyed résztől, már csak azért néztem meg, mert elkezdtem. Nem tudom, hogy a regény is ennyire unalmas, de ez most nagyon gyenge volt.


 
Deku   2017. 08. 21.

Ez a sorozat azonnal megfogott. James Franco meglepetés volt nekem, hogy így átalakult a humoros stílusából. A történet kissé rövid nekem de annál izgalmasabb.

 
Orosz István   2017. 07. 23.

Na ez egy jól sikerült Stephen King regény feldolgozás, sok mindenben eltér a könyvtől, de az alkotói szabadság nem ártott a sztorinak. Szerintem a 2016-os év egyik legjobb sorozata.

 
GedyPapa   2017. 03. 07.

Egy kiváló regény kiváló megfilmesítése! James Franco volt a legjobb választás főszereplőnek, mert nagyon tudta hozni a tanár szerepét. Zseniális volt látni azt, hogy megelevenednek azok a sztorik, amiket a Mester (Stephen King) lejegyzett a könyvben. Érdemes megtekinteni annak, aki még nem látta!

 
Szilonka   2018. 04. 09.

James Franco körüli nem túl pozitív pletykák ellenére adtam egy esélyt a sorozatnak és nálam nagyon betalált. A története lendületes és érdekes kérdéseket vetett fel.

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

Tetszett, hogy nem akartak 20 részes sorozatot csinálni belőle. Nagyon korhű lett és ezzel az időutazós dologgal még inkább feldobták a sztorit. Izgalmas volt, hogy főhősünknek ki kellett várni még a merénylet időpontját is.

 
VvV   2018. 11. 01.

Nagyon jó kis sorozat volt, ismét S.K. Örültem, hogy nem lett az a csöpögős happy end a vége. Érdekes lenne egy hasonló időben való visszautazás egy másik jeles történelmi eseményre.

 
MMcFly2015   2016. 04. 18.

Nagyon imádom, az időutazós tèmát, így mikor bepromozták a hazai vetítèst, neki szaladtam eredeti nyelven. Hètről-hètre vártam a rèszeket. A vègère vegyesek voltak az èrzelmeim. A sorozat elkapja a mondhatni tökèletes fonalat az első 2 rèszben. Izgalmas, èrdekes ès a 60-as èvek bemutatása zseniális. De a sorozat a nem túl sok rèszből (összesen 8), elpazarol legalább hármat egy -akkor mèg fölöslegesnek hitt- romantikus szálra, ami miatt leül a sorozat. Majd az utolsó rèszek újra hoznak izgalmat, ès a romantikázásnak hála sikerült egy nagyon jó drámai befejezest letenni az asztalra. Mègis többet vártam. Van pèldául egy szereplő, akinek a sorsáról nem tudtam meg semmit.. (Spoilerezni nem akarok egy vèlemèny írásba, így ezt itt le is zárom). Összessègèben a hangulat remek, ès James Franco játèka is rendben van. De szerintem ezt egy 2-2.5 órás filmbe sűrítve jobban lehetett volna èlvezni, mint minisorozat formájában.

 
Bazzzsi   2017. 10. 22.

Nagyon tetszett ez az időutazós témába burkolt kicsit romantikus, kicsit politikai sorozat. Remek ötletek voltak benne, nem ment minden zökkenőmentesen és a valós események átültetése is pazar.

 
bgnz367   2017. 04. 18.

James Franco-t nem gondoltam volna, hogy ilyen jól helytáll majd egy ehhez hasonló sorozatban. Pedig de, tökéletes hangulatot teremtettek ami végig vezetett az egész évadon.

 
Lonka   2017. 07. 24.

Így kell ezt csinálni. Nagyon jó kis sorozat volt, James Franconak elképesztően jól állt a szerep. A történetben a picit valós szál még izgalmasabbá tette a sztorit.

 
Timcsi   2019. 01. 20.

Hihetetlen, hogy James Franco a sok idióta vígjáték mellett ilyeneket is tud. A története nem semmi, az utolsó rész legvégéig izgalmas tud maradni.

 
Greeta   2017. 12. 09.

Stephen Kingnek nem tudom honnan jön ennyi ötlet. Remekül megcsinálták a sorozatot. Persze a könyvből sok minden kimaradt, de még így is nagyon élvezetes a sztori.

 
szabomarc   2019. 01. 04.

Szeretem James Francot, és itt is remekül alakít. Nagyon tetszett a történet, ötletes, jó megvalósítás. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Egyetlen hátránya, hogy mindössze 8 rész az egész, nekem nagyon rövid.

 
petraszab   2019. 04. 28.

Imádtam ezt a sorozatot. Nem húzták ezer részen keresztül. SK egyik legjobb története mondanivalóval, jövőképpel.

 
Hablaty   2016. 10. 13.

Nagyon jó kis sorozat volt, remek történettel és remekül adagolták a történéseket és az információkat.

 
csocsicsoda   2016. 11. 22.

Nagyon remek stílusú sorozat volt, imádtam minden percét. Több film is eszembe jutott amikor néztem. A történetnek sok mondanivalója is van, de talán a vége tetszett a legjobban.

 
malnaturmix   2016. 10. 23.

Imádtam a sorozatot, egybe bedaráltam az összes részt. Remek sztori, kiváló szereplők. Kell ennél több?

 
holnaputan   2016. 11. 30.

Minisorozatként is jó volt, bár lehet hogy egy egész estés nagyjátékfilmként még jobb lett volna. Nagyon izgalmas volt a történet, remek színészekkel.

 
Timike   2016. 08. 05.

Nagyon tetszett a sorozat története és hangulata is. Az Ashton Kutcheres Pillangóhatás jutott róla eszembe, miszerint nem szabad beavatkozni a múltba.

 
Mliklós29   2016. 08. 22.

Nagyon jó kis sorozat volt, kedvet kaptam a könyvhöz is. A története picit igaz picit mese, de a vége gyönyörű.

 
HannaK   2016. 09. 17.

Engem magával ragadott a film hangulata, témája na és persze James Franco sármja.

 
Doloresz89   2019. 01. 15.

Az egyik kedvenc King adaptációm. Franco tökéletes a szerepben, és a rendezés is kiváló.

 
Vrpp   2018. 03. 31.

Egyszerűen imádtam. Az alaptanulság : ne csesztesd az időt :) A vége is tetszett, bár még vihették volna tovább a sztorit, és kicsit túl romantikus lett a vége, de van aki ezt szereti :)

 
Hondati   2018. 10. 07.

Nagyon szerettem!

 
Jake   2017. 06. 05.

Szerintem végig izgalomban tartja a nézőt, minden részben van valami fordulat, én már nagyon vártam a könyv után, a téma vezérfonala Kingtől megszokottan szürreális, miszerint hogyan változik meg a világ, akkor, ha JFK életben marad, viszont nosztalgikus is egyben a 60-as évek hangulatát visszaidéző sorozat. A végkifejlet meglepő, a csattanó sem marad el. Zseniális alkotás.

 

Érdekes volt látni mi bontakozik ki! Tetszett végig, izgalmas volt és megfogott a korhűség. A sorozat hangulata is megnyerő volt számomra!

 
klip   2016. 05. 22.

Engem az első öt percben sikerült megnyernie a sorozatnak. Nem tudom ezt jobban megfogalmazni, de azonnal beszippantott, és részről részre tudta fokozni az érdeklődésem. Telitalálat!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.