2021.11.09 21:50 Anti007 Olvasottság: 841x
3

Karácsonyi meglepetés

Kellemes csalódást okozott ez a film. Végre egy újabb egész estés, sajátgyártású produkció a Netflixtől, ami mindenképp említésre méltó. Mindenkinek van kedvenc karácsonyi filmje. Nekem ilyen a megunhatatlan Reszkessetek betörők 1-2, az Igazából szerelem, a Kelekótya karácsony vagy akár a Grincs... De úgy gondolom, a Love Hard (A szerelem illata) simán felzárkózhat a klasszikus karácsonyi mozikhoz. Bátran mondhatom, annak ellenére, hogy az Igazából szerelmet például főhősünk, Natalie (Nina Dobrev) kifejezetten nyálasnak tartja, és az ő kedvenc karácsonyi filmje a Die Hard.

Natalie Bauer (Nina Dobrev) sorozatosan kudarcba fulladó társkeresési kísérleteiről ír egy újságnak. Egy nap megismerkedik a kifejezetten jóképű Josh-sal, akivel minden jól alakul. Közeledik a karácsony, ilyenkor még jobban vágyunk a szeretetre, és mivel Josh elhinti Natalie-nak "milyen jó lenne a karácsonyt együtt tölteni", a lány gondol egyet, meglepi a fiút, és az ünnepekre odautazik.

Karácsonyi meglepetés

Ám Natalie-t egy másik fiú várja. Mármint Josh (Jimmy O. Yang) nem az, akinek kiadta magát. A helyi szívtipró Tag (Darren Barnet) fotóit rakta fel a társkeresőre a sajátja helyett. Hideg zuhanyként érte a lányt a szituáció, így a helyi bárban vigasztalódik épp, amikor belép az a fiú, akinek a fotói miatt valójában felkerekedett. Josh ráveszi Natalie-t, hogy az ünnepek alatt tegyen úgy, mintha tényleg járnának, cserébe összehozza őt azzal a sráccal, aki miatt valójában oda utazott.

Tehát minden adott egy klassz karácsonyi mozihoz. Van itt zűrzavar, karácsonyi slágerek és szerelem a levegőben. Nem is kell több. Így az év vége felé már egy ilyen kis romantikus vígjáték pont elég. Nincsenek nagy sztárok a filmben, de a karakterek teljesen rendben vannak. Bátran ajánlom mindenkinek, kellemes szórakozást nyújt, akár az ünnepekre hangolódva, vagy akár alatta.

Egy dolgot viszont mindenképp érdemes átgondolni, ha társat keresünk. A szerelemnek nem kell tökéletesnek lennie... csak őszinte legyen!

romantikus | vígjáték

Egy nő elutazik online megismert udvarlója szülővárosába, hogy meglepje karácsonyra, de rádöbben, hogy egy másik férfi várja, aki átverte őt. A férfi megpróbálja rávenni,... több»

3