Igen megnéztem ezt a J. Chan filmet. Nekem tetszett mivel szeretem a harcmüvészetet és Jackie filmjeit. A történet is jó és feltünik benne a részeges karatemesterböl az oktató. A harci jelenetek jól sikerültek. A filmen érzeni a jóra való törekvést és ahumort is becsempészték. Csak elismeréssel lehetünk egy ilyen film elkészítése nem könnyü. Ugyan a képi vágások és a magyar szinkron néhol csúszott ettöl eltekintve nekem tetszett a film. Az elején amikor megláttam a kisrácot azt hittem tényleg J. Chan. Olyan ügyesen mozgott. Voltak veszélyes jelenetek is a filmben amit valóban csak kaszkadöröknek ajánlottt. A történetben van rossz és van jó de mindig a jó gyöz, de mindig hogyan szoktam mondani és ez igaz Jackie Chan filmjeire. Összeségében egy fiatal Jackie C. láthatunk remek harcmüvészeti elemekkel és néhol bohókés részekkel. A kép és vágás nem az igazi de igazából nem is ez adja meg az ilyen film értékét. A hangi effektek a már megszokott hangokat adják ebben nem volt hiba. A zenei aláfestés is mondhatni az ilyen filmekre jellemzöen megvolt. Egy kellemes akciódus humoros filmet kapunk ami tulmutat a közép kategórián. Csak ajánlani tudom.
Bár itt sem irtak még véleményt talán csak én láttam ezt a filmet ?
Üdv Yosi
Igen megnéztem ezt a J. Chan filmet. Nekem tetszett mivel szeretem a harcmüvészetet és Jackie filmjeit. A történet is jó és feltünik benne a részeges karatemesterböl az oktató. A harci jelenetek jól sikerültek. A filmen érzeni a jóra való törekvést és ahumort is becsempészték. Csak elismeréssel lehetünk egy ilyen film elkészítése nem könnyü. Ugyan a képi vágások és a magyar szinkron néhol csúszott ettöl eltekintve nekem tetszett a film. Az elején amikor megláttam a kisrácot azt hittem tényleg J. Chan. Olyan ügyesen mozgott. Voltak veszélyes jelenetek is a filmben amit valóban csak kaszkadöröknek ajánlottt. A történetben van rossz és van jó de mindig a jó gyöz, de mindig hogyan szoktam mondani és ez igaz Jackie Chan filmjeire. Összeségében egy fiatal Jackie C. láthatunk remek harcmüvészeti elemekkel és néhol bohókés részekkel. A kép és vágás nem az igazi de igazából nem is ez adja meg az ilyen film értékét. A hangi effektek a már megszokott hangokat adják ebben nem volt hiba. A zenei aláfestés is mondhatni az ilyen filmekre jellemzöen megvolt. Egy kellemes akciódus humoros filmet kapunk ami tulmutat a közép kategórián. Csak ajánlani tudom. Bár itt sem irtak még véleményt talán csak én láttam ezt a filmet ? Üdv Yosi