Olvastam, hogy ez valami játék... a Borderlands. Nekem lövésem sincs róla, de a „játékmesterek” ezt jobban tudják. :)
Én csak ezt mint filmet néztem meg laikus szemmel, és nagyon tetszett! Imádtam, hogy annyira színes, látványos. Ha meg lehetne határozni, számomra a Mad Max és A galaxis őrzői egyveleg feelingjét hozta. Cate Blanchett irtó dögös volt, Jamie Lee Curtis túljátszott merevsége zavaró volt, Kevin Hart nagy kedvenc alapból, szóval itt is tetszett a szerepe, Ariana Greenblatt pedig mintha Mila Kunis szőke kislányváltozata lett volna, olyan szép. A sztori a szokásos sablonos, klisés sci-fi akció-vígjáték menetsort hozta, de ennek ellenére folyamatosan le tudott kötni (végre nem nyomkodtam közben a telómat :D). Az tény, hogy nem fogom még egyszer megnézni, mert nem az a többször nézős kategória, de rég láttam már ilyen jó kis filmet.
Olvastam, hogy ez valami játék... a Borderlands. Nekem lövésem sincs róla, de a „játékmesterek” ezt jobban tudják. :) Én csak ezt mint filmet néztem meg laikus szemmel, és nagyon tetszett! Imádtam, hogy annyira színes, látványos. Ha meg lehetne határozni, számomra a Mad Max és A galaxis őrzői egyveleg feelingjét hozta. Cate Blanchett irtó dögös volt, Jamie Lee Curtis túljátszott merevsége zavaró volt, Kevin Hart nagy kedvenc alapból, szóval itt is tetszett a szerepe, Ariana Greenblatt pedig mintha Mila Kunis szőke kislányváltozata lett volna, olyan szép. A sztori a szokásos sablonos, klisés sci-fi akció-vígjáték menetsort hozta, de ennek ellenére folyamatosan le tudott kötni (végre nem nyomkodtam közben a telómat :D). Az tény, hogy nem fogom még egyszer megnézni, mert nem az a többször nézős kategória, de rég láttam már ilyen jó kis filmet.